Razer Deathadder V2 Mını Alınır Mı?

Reaksiyon skoru
15
Razer, dünyanın en iyi Mouse sensörlerini kullanan markalardan biri. Mini serisini bilmiyorum ancak Deathadder serisinin sizi üzeceğini düşünmüyorum. Bence alabilirsiniz. Eliniz büyükse konfor anlamında rahatlık sağlamayabilir.

teşekkürler

Bence mouse alırken bı magazada hissiyatini deneyip almalısınız bahsettiğiniz mouse gayet güzel bu arada

Merhabalar eğer hala almadıysanız almamanızı öneririm yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve belli bi süre sonra lod sorunu çekmeye başladım fps oyunu oynayan ve aimi iyi olan birisi olarak çok fazla sorun çekiyorum altına bant yapıştırmadan nerdeyse oynayamıyorum onun dışında gayet iyi bir mouse .

Eline güzel oturuyorsa alabilirsin.

bende var knk cs 1.6 da 90 vuruyorum :cool:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar eğer hala almadıysanız almamanızı öneririm yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve belli bi süre sonra lod sorunu çekmeye başladım fps oyunu oynayan ve aimi iyi olan birisi olarak çok fazla sorun çekiyorum altına bant yapıştırmadan nerdeyse oynayamıyorum onun dışında gayet iyi bir mouse .
kaç dpı-sens oynuyorsun hocam

hocam zamanında aldım 1 sene bile olmamıuştır zamanı dediğimde İncehesap gaming gecesinde 200 liraya aldım çok iyi mouse yazılımı olsun kendisi olsun mini dediğine bakma elim büyük oldugu halde hiç rahatsız etmiyorı ve elime oturuyor memnun kalırsın pişman olmassın fakat 800 liraya alınır mı? bilmiyorum

Geri