Razer Deathadder V2 Mını Alınır Mı?

800 dpi 0.35 sens
nasıl döndürüyon onu yaw 800dpi 0.9 sens oynuyorum klavyey filan çarpıyor sürekli xd

valoda 2.5 sens 2500-3000 dpı arası oynuyordum mal gibi .d

sistemi sattım laptopdan cs 1.6 oynayabiliyorum sadece sensi düşürdükçe daha iyi oynamaya başladım

nasıl döndürüyon onu yaw 800dpi 0.9 sens oynuyorum klavyey filan çarpıyor sürekli xd

sistemi sattım laptopdan cs 1.6 oynayabiliyorum sadece sensi düşürdükçe daha iyi oynamaya başladım
2.5 sens yok kardeşim :D

hocam zamanında aldım 1 sene bile olmamıuştır zamanı dediğimde İncehesap gaming gecesinde 200 liraya aldım çok iyi mouse yazılımı olsun kendisi olsun mini dediğine bakma elim büyük oldugu halde hiç rahatsız etmiyorı ve elime oturuyor memnun kalırsın pişman olmassın fakat 800 liraya alınır mı? bilmiyorum
bendede varda 800 etmez yaw 190 a aldım hb dan

üstelik yüksek sensle hiç bir fps oyununda verimli aim alamazsın dünya çapında çok az profosyonel oyuncu var yüksek sensli

nasıl yok usta max sens ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

farkındayım
max sens 1 valo da

nasıl yok usta max sens ne

farkındayım
oğlum 10 muş lan 10 ne oha o kadar olduğundan haberim bile yok kim kullanıyor bunu WRGOĞPAKÖFDLHADOPĞHADFGH

Geri