Mustafashn_1
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Merhabalar, aranızda bu ürünü kullanan var ise paylaşabilir mi sizce bu fiyata alınır mı?
Razer, dünyanın en iyi Mouse sensörlerini kullanan markalardan biri. Mini serisini bilmiyorum ancak Deathadder serisinin sizi üzeceğini düşünmüyorum. Bence alabilirsiniz. Eliniz büyükse konfor anlamında rahatlık sağlamayabilir.Merhabalar, aranızda bu ürünü kullanan var ise paylaşabilir mi sizce bu fiyata alınır mı?
Rica ederim. İyi günlerde kullanın hocam.teşekkürler
haklısınız teşekkürlerBence mouse alırken bı magazada hissiyatini deneyip almalısınız bahsettiğiniz mouse gayet güzel bu arada
Viper Mini Ve Deathadder V2 Mini Gayet Kullanışlı Mouselardır AlabilirsinMerhabalar, aranızda bu ürünü kullanan var ise paylaşabilir mi sizce bu fiyata alınır mı?
https://www.amazon.com.tr/dp/B081QX...e=380333&creativeASIN=B081QX9V2Y&linkCode=asn hocam eliniz büyükse normal v2 almak daha mantıklıMerhabalar, aranızda bu ürünü kullanan var ise paylaşabilir mi sizce bu fiyata alınır mı?
kaç dpı-sens oynuyorsun hocamMerhabalar eğer hala almadıysanız almamanızı öneririm yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve belli bi süre sonra lod sorunu çekmeye başladım fps oyunu oynayan ve aimi iyi olan birisi olarak çok fazla sorun çekiyorum altına bant yapıştırmadan nerdeyse oynayamıyorum onun dışında gayet iyi bir mouse .
800 dpi 0.35 sensbende var knk cs 1.6 da 90 vuruyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kaç dpı-sens oynuyorsun hocam
hocam zamanında aldım 1 sene bile olmamıuştır zamanı dediğimde İncehesap gaming gecesinde 200 liraya aldım çok iyi mouse yazılımı olsun kendisi olsun mini dediğine bakma elim büyük oldugu halde hiç rahatsız etmiyorı ve elime oturuyor memnun kalırsın pişman olmassın fakat 800 liraya alınır mı? bilmiyorumMerhabalar, aranızda bu ürünü kullanan var ise paylaşabilir mi sizce bu fiyata alınır mı?