Fiyat farklılıklarını bilmiyorum ama versus sitesine girip özelliklerine baktığında hemen hemen kafa kafaya 5600x ile. Yanlış baktığımı da sanmıyorum, bana...
rica ederim hocam 5070 almışsınız zaten her türlü akar 2k da rahat olun hatta 1080 de sıkıntı çıkabilirdi belki darboğaz muhabbeti bence güzel tercihler...
hocam güle güle kullanın öyle çokta kafaya takmayın ya şunu alsaydım ya bunu alsaydım diye sistem beklediğiniz performansı verecektir anakartı orta seviye...
Güle güle kullan dostum. Keşke almadan önce bütçeni belirtip buraya konu açsaydın. Şimdi şunu şunu yapsaydın deseler bir şey değişmeyecek. :) Ama pişman...
AMD Ryzen 5 7500F li bir sistem toplayabilirsin. Senin aldığın işlemcinin muadili 5600-5600x arasında. Ama tabi hazır sistem olduğu için sağdan soldan...
oyun testlerine bakabilirsin sisteminin intel melez ram kullanımını desteklediği için bellekten yana bir sorununuz olmaz ddr5 ram takabilirsiniz yani...
İnş dediğiniz gibi olur. İlk oynamak istediğim oyun RDR2 2k ultra ayarlarda inş 85-100 fps alırım. Ona göre de monitör aldım. İnş verimli olur. Yorumlarınız...
İlk defa toplayınca ister istemez 2k da kaç fps göreceğim diye merak ediyorum onun dışında haklısın çokta kafaya takmamak gerek. Upgrade içinde ilerde konu...
Çok teşekkür ederim. Evet çok haklısın keşke açsaydım inanırmısın aklıma gelmedi ama çok hazır sistem videoları izledim ve tüm siteleri incelediğimde filtre...