Merhabalar arkadaşım rx6600 aldı yeni ama ekran kartı testlerde sıkıntı çıkarmıyorken oyunlarda veya normal kullanımda çalışmıyor yüzde 0 da kalıyor işlemci olarak i5 9600k kullanıyor
1699558027
dxdiag üzerinde de gözükmüyor driverlarını yükledik testlerde sıkıntı çıkmıyor ama normal kullanımda...
Merhabalar yeni aldığım laptopa Windows kurarken windowsu yükleyeceğim yeri seçerken sürücüleri biçimlendiremiyorum bazi suruculeri silemiyorum nerede hata yapıyorum
1697749391
Gece gece kafam durmuş sorun yokmuş ortada hallettim
orası öyle maalesef sistemi yeni aldım sayılır 1 yıllık çok çalıştım sistem için bir oyun için değmez . Steamde umarım güzel indirimler gelir 300 400 bandına düşmesini beklicem
Merhabalar yıllardır hiç korsan oyun indirmedim ama mağlum dolar kuru vs derken oyunlar cidden artık çok pahalı almak istediğim oyun 1700 tl bir oyun için çok fazla bence ama oynamakta istiyorum korsan indirmek çok mu zararlı nelere dikkat etmeliyiz
Merhabalar
Şuanda elimde 650w psu var ama o sıkıntı çıkardı ve çalışmıyor şuan teknik servis İstanbul da sadece 700lira kargo parası istiyorlar onun yerine kendim psu alsam daha mantıklı geldi biraz daha para koyup tabi sistemim
Rx6700xt nitro
Ryzen 5 5600
32gb ram
120 sıvı sogutucu
1tb ssd...
kanka dedigin şey windows tab oluyor öyle yapınca oyun kapanmıyor aklıma gelmemişti teşekkürler <3 ama yine de alt tab atınca oyunun kapanması sinir bozucu
oyundayken alt tab atınca oyun kapanıyor her hangi başka bir oyunda bunu yaşamıyorum ssdnin kötü olmasından kaynaklanıyor diyenler var ama ssdim de iyi