@Jill Valentine yardımcı olursa çok sevinirim 5070TI düwündüm amacım oyundan çok, video kurgu - render, blender cycle motoruyla render almak, after effects gibi. Bütçem taş çatlarsa 80k olur
Arkadaşlar aslında uzun uzun yazdım ama sanırım hepinizin gözünden kaçmış dedim ki 16 GB koydum fakat arttıramadım ben yanına bir 16 GB daha alacağım yazdım yani toplamda 32 GB olacak
Editted: 32 gb ram olacak. Fotoğrafta gözükmeyen 16 GB RAM daha var
Arkadaşlar bu sistemi topladım sizce iyi mi?
Özellikle AMD tabanlı bir ekran kartı seçmedim çünkü ben daha çok üç boyutlu modelleme ve render video kurgusu gibi işlerle uğraşıyorum bu nedenle de benim için cuda çekirdekleri çok...
Arkadaşlar selamlar, videoyu montajladım bitti. Her zamanki gibi render alacakken böyle uyarılar veriyor ve video açılmıyor. Nedeni ne olabilir, nasıl çözebilirim? Lütfen yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Eğer sorunumu yanlış başlık altına yazdıysam lütfen kusuruma bakmayın.
Arkadaşlar ilk defa kasalı bir sistem aldım. Ekran kartını birşekilde yuvasına yerleştirip 2 tane vida ile kasaya bağladım. Ama bu kablolar böyle boş kalmaması lazım sanırım. Nereye koymamız lazım
Arkadaşlar tarafsız baktığınıza emin misiniz. Yani ben ikisini de severim ama Abdullah abinin formu diye demiyorsunuz dimi. Yanlış anlamayın cidden çok önemli bir karar benim için
Selamlar dostlar iki bilgisayar sahibi de birbirlerinin rakipsiz olduğunu iddia ediyor fakat durumum çok iyi değil alınca gerçekten uzun süreler kullanmam gerekecek. Hem render, montaj yapıyorum hem de oyun oynuyorum. Gerçekten çok karasız kaldım ''objektif'' yorumlarınızı çok önemle okuyor...