hocam evet gördüm ama son 3 monitördür ölü pikselidir panel açılmasıdır vs çok uğraştırdı beni en son gönderdiğim monitörün curved olduğundan mıdır nedir...
usta monitör geldi şu anda ona bakıyorum ahsjkdhaksj gayet iyi ışık sızması falan normal bir ips e göre kabul edilebilir düzeyde kenarlardan falan ekstra...
Hayırlı olsun usta umarım sorunsuz bir şekilde kullanırsınız fiyatlar cok kotu cidden ramim tek kanaldı benimkisi dün gece söyledim bitane daha 6k ya bu...
Sağol hocam benim biraz zaman problemim var uğraşma açsından ama seninki de sorunsuz gelir umarım zaten gelince bakıp deneyimleri yazıcam buraya da millet...
bende aynı durumdayım hocam 1 haftadır bakmadığım şey kalmadı en son bıçak kemiğe dayandı çektim gına geldi yani umarım memnun kalırız sana da hayırlı olsun :D
Umarım olmaz hocam ilk monitörüm phlipsti hiç üzmedi valla kaliteli marka garantici biriysen philips daha tercih edilebilir ama dediğim gibi şans işi her...
Teşekkür ederim kral. Hocam bakın şurda sorunu anlatıyor ama mart ayında yaşanmış sonraki partilerde belki düzeltilmiştir 240hz e düşürünce bazıları sorunun...
Tabi geldikten sonra senin icin güncelleme yaparım tek tereddütüm bazı yabancı reddit forumlarında flicker sorunu cikartmis monitör ondan cekindim de...