Kendi masaüstü bilgisayarım var fakat şuan başka şehirde yaşamaya başladığım için fiyat performans laptop bakıyorum. Genelde oynadığım oyun cs2. Onun dışında video editiyle uğraşıyorum. Birazda uzun ömürlü bir laptop olsun istiyorum. Bunları yapabileceğim fiyat performans laptopu bakıyorum güzel...
Arkada youtube açıksa hızlı hızlı bir anda arkadaki sekme gözüküyordu sonra uygulama gözüküyordu. Veya masaüstü gözüküyordu çok hızlı şekilde. Bide donuyordu çok.
premieri kaçaktan kullandım uzun süre sonra cortlayınca formatladım pcyi. Çok bilmesemde alışık olduğum için onu kullanmak istiyorum. Kendi sitesinde çok pahalı,aylık ödeme olarek 800e falan çıkıyor after effectle sanırım. Tam olarak bilmiyorum ama en az 600 700tl. Şuan için yaptığım videolardan...
şuan kullandığım m2 ssd crucial p5 plus okuma 6600MB/yazma 5000MB sahip fakat 500gb. Hem onu elimden çıkarıp hemde yerine 2tb güzel bir m2 ssd almak istiyorum. Okuma ve yazması bundan yüksek olursa güzel olur. Şuan elimdekini satmaya kalksam ne kadar tutar sizce? Önerilerinizi bekliyorum.
zaten buranın yolları kötü :D Aklımda iki tane bisiklet var
Mosso Legarda Pro X21 ya da Mosso Gvl270 Claris bu arada 21 kadro ve 19 kadrosu var hangisini almalıyım? Bu arada çevremde bisiklet süren yok maalesef deneyimleme şansımda yok
Arkadaşlar şehir içinde hem spor hem gezme amaçlı bir gravel tarzı bisiklet bakıyorum. yani 20k yı çok geçmesini istemem fakat 25 çoooook iyiyse 30 lara çıkarım taksitle fakat ortalama 20 25k bandında bir gravel bisiklet istiyorum. Tabi 20k dan daha düşük fiyatta olabilir güzel bisikletler...
Merhaba arkadaşlar. Daha 1 sene olmadı telefon sağlıyım 89 oldu iphone 13 kullanıyorum. Vatandan kasko yaptırmıştım pilini değiştireceğim fakat aklıma bir şey takıldı. Vatan telefonu appleye mi gönderiyor orjinal pil mi takılıyor yoksa kendileri yan sanayi mi takıyor bir bilgisi olan var mı ona...
Arkadaşlar dışardan harddiskimi takıyorum kasaya usb üzerinden ve içinde önemli dosyalarım var. Fakat bugün açtığımda disk yapısı bozuk veya okunamaz diyor. Birkaç program denedim dosyalarıma ulaşabildim fakat ücretlile 50 60 dolar istiyorlar. Bedava olan bir program var mı acaba?