Güzelinden f/p bisiklet önerisi

Furrrky

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar şehir içinde hem spor hem gezme amaçlı bir gravel tarzı bisiklet bakıyorum. yani 20k yı çok geçmesini istemem fakat 25 çoooook iyiyse 30 lara çıkarım taksitle fakat ortalama 20 25k bandında bir gravel bisiklet istiyorum. Tabi 20k dan daha düşük fiyatta olabilir güzel bisikletler varsa. Şöyle sağına soluna çantalar koyabileceğim delikleri vs olursada güzel olur.

bisikletler bu fiyat oldu mu ya

Reis boy alabilirmiyim ona göre kadro boyu bisklet önercem

Reis boy alabilirmiyim ona göre kadro boyu bisklet önercem
180cm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://bikestore.com.tr/mosso-gvl2...6-vites-gravel-bisiklet-siyah-kirmizi-st11090 Uygun fiyatlı isterseniz buna bakabilirsiniz hocam

Şehir bisikleti isterseniz bu var hocam bu fiyata https://www.kronbisiklet.com.tr/katalog/tx-75-m-disk/
ben pek anlamıyorum vites işlerinden fakat 21 olması daha iyi değil mi? 16 olması bir sorun olur mu mesela benim için farkeder mi?

180cm

ben pek anlamıyorum vites işlerinden fakat 21 olması daha iyi değil mi? 16 olması bir sorun olur mu mesela benim için farkeder mi?
Reis daha önce hiç Gravel tazı bisklet sürdün mü ilk mi olcak

ilk olucak daha önce normal şehirlerde fazla olan o bisikletlerden sürdüm
ilk se bi arkadaşinida alip deneyiniz çünkü herkeze giden bisikletler deyiller normal şehir bisikletide bakın ama deneyeceksenin kaymak gibi asfalta deyil bozuk asfalta deneyiniz

ilk se bi arkadaşinida alip deneyiniz çünkü herkeze giden bisikletler deyiller normal şehir bisikletide bakın ama deneyeceksenin kaymak gibi asfalta deyil bozuk asfalta deneyiniz
zaten buranın yolları kötü :D Aklımda iki tane bisiklet var

Mosso Legarda Pro X21 ya da Mosso Gvl270 Claris bu arada 21 kadro ve 19 kadrosu var hangisini almalıyım? Bu arada çevremde bisiklet süren yok maalesef deneyimleme şansımda yok​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,215
Üyeler
183,531
Son üye
fevzicanakbltt
Geri