kimseyi rencide etmek yada trip atmak fln değil niyetimde bu nasıl bi mesaj ? 3. parti programlar yanlış algılıyor belki windowsun built in aracı doğru algılar demeye getiriyosunuz.. üstte yazdığım o kadar şeyi yapabiliyorumda bu dediğinizi ben düşünemiyor muyum ? Bu foruma konu açılırken önce...
Sizin yorumunuz çok önemli belliki siz mouse kullanmışsınız çünkü herkes olumlu yorum yapmış siz anlatabilirmisiniz olumsuz yönlerini ?
Alttaki kaydırmaz ayakların kalitesi,dpi hassasiyeti,plastik malzeme kalitesi vs elleri terleyenler için lekeleme iz bırakma yaparmı ?
Bende bir rampage mouse...
nasıl ya banka kartıyla niye amazon jpden ürün alınmıyor emin misiniz bundan ? Ben birçok yerde banka-kredi kartı farketmeksizin ödeme yapılabilidğini okumuştum.
hocam şuanda dolar düşmüşken trden alınabilir mi yoksa gene amazondan almak daha karlı mıdır ? Yani henüz trde hiçbir indirim göremedim ama türkiye satıcılarında indirim olur mu yurtdışındaki kadar ucuz.Bi tek bu gaming genin ve incehesabın hazır sistemleri ucuzlayabilir herhalde tek ekran kartı...
Arkadaş sanırım o trye gönderimin nasıl açıldığını sormak istemiş.Benim tek bildiğim yöntem ürünü karta ekliyiceksin sonra karta tıklayıp f5 atınca tr'ye gönderim açılırsa hemen görürsün gibi.
dün gece boyunca asus rtx 2060 gözledim.56 yene düştü bak 56 yen olduğunda olur olmaz sadece 3 saniye içinde satıldı.Adamlar program kurmuşlar indirime girince 3-5 saniyeye satın alıyorlar bize bişe kalmıyor keşke 1 tanecik kalsa her seferinde 1 kişi alabilse ihtiyacı olan...
şuan ethermine havuzundan ödeme almak için illaki fee ücreti ödenmesi zorunlu mu yoksa belli bir limite zamana kadar bekleyince ücretsiz alınabiliyor mu ?
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.Birde siz türkiyeye gönderimi olmayan ürünü nasıl alabildiniz ? Add to card aktif olmuyorki türkiyeye gönderilmeyen ürünler nasıl sipariş verebildiniz ?
2 Adet rx 5500xt ekran kartım var.Bu iki kart iki ayrı bilgisayarda takılı ve kazım yapıyor görünüyor.Fakat 2miners sitesinden adresimi girince yalnızca 1 işçi gözüküyor.Nedeni nedir ?
Rehberden ziyade püf noktaları verseler gerisini kendi kendine halledilecek şeyler.Bazı konularda çoğu kişi bilmiyor.Bazı kaynaklar var ama kısıtlı bu konunun altında önemli noktalar kısa kısa yazılsa çok faydalı olucaktır.
hocam ben core clock değerini en dibe çekiyorum memory clock en sonda 1860 power limit %33 bu şekilde 55 derece civarı ısınıyor 26 mh civarı veriyor.Sizce core clocku en dibe çekmem yanlış mı 1200 demi olması lazım ?