fzlaksmn isimli üyenin son içerikleri

1. fzlaksmn

XBOX SERİES X SATIYORUM

xbox series x maddi ihtiyaçtan dolayı satılıktır 1 senelik ürün garantili faturalı tertemiz hiçbir sıkıntısı yok yanında 1 kontrolcü ve xbox şarjlı pili ile beraber veriyorum dileyene razer xbox özel kulaklığı ile birlikte güzel bir fiyat ayarlayabilirim ciddi alıcalar pazarlık payı vardır...
  2. fzlaksmn

45 W ekran kartlı MSİ’ mı 120 W ekran kartlı HP Victus mu

Teşekkür ederim hocam
  3. fzlaksmn

45 W ekran kartlı MSİ’ mı 120 W ekran kartlı HP Victus mu

Arkadaşlar merhabalar bu hafta içerisinde bir laptop alacağım hem okul hem dışardayken oyun oynayabileceğim (abartılı oyunlar değil zaten hali hazırda masaüstümde oynuyorum oyun) iki laptop arasında kaldım MSİ ve HP Victus başlıkta da belirttiğim gibi Msi 45 w 4060 , HP 120 w 4060 , Msi...
  4. fzlaksmn

PCDEN CIZIRTI GELİYOR

Merhaba arkadaşlar öncelikle milletimizin başı sağolsun allah yaralılara acil şifalar versin bir an önce atlatırız inşallah bugünleri. arkadaşlar yeni bir pc topladım harddisk ve ekran kartı hariç her şey sıfır kasanın içinden cızırtı sesleri geliyor nasıl çözerim yakın zamanda ssd alıcam o...
  5. fzlaksmn

Msi 3060 Gaming z trio mu yoksa 3070 gaming z trio mu?

650W güç kaybağı yeterli olur mu sıkıntı çıkmasın
  6. fzlaksmn

Msi 3060 Gaming z trio mu yoksa 3070 gaming z trio mu?

Merhaba arkadaşlar kasamda MSI MPG A650BN ATX PC 650W güç kaynağı var işlemci olarak i5 11400 alacağım ekran kartı olarak bu ikisi arasında kaldım bellek yüksek olması daha önemli diye biliyorum bana bi tavsiye verir misiniz varsa daha iyi bir ekran kartı da önerebilirsiniz...
  7. fzlaksmn

RTX 3060 İÇİN PSU TAVSİYESİ

Arkadaşlar masaüstü sistem topluyorum, Ekran kartı olarak RTX 3060 GAMİNG Z TRİO 12GB kullanmayı düşünüyorum MSİ MPG A650GF 650W yeterli olur mu siz ne önerirsiniz?
Geri