fzlaksmn
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Merhaba arkadaşlar öncelikle milletimizin başı sağolsun allah yaralılara acil şifalar versin bir an önce atlatırız inşallah bugünleri.
arkadaşlar yeni bir pc topladım harddisk ve ekran kartı hariç her şey sıfır kasanın içinden cızırtı sesleri geliyor nasıl çözerim yakın zamanda ssd alıcam o zamana kadar idare etmeliyim , konu dışında ssd de önerebilir misiniz, ben linkteki ürünü almayı düşünüyorum iyi midir sizce?
www.akakce.com
arkadaşlar yeni bir pc topladım harddisk ve ekran kartı hariç her şey sıfır kasanın içinden cızırtı sesleri geliyor nasıl çözerim yakın zamanda ssd alıcam o zamana kadar idare etmeliyim , konu dışında ssd de önerebilir misiniz, ben linkteki ürünü almayı düşünüyorum iyi midir sizce?
Samsung 980 PRO MZ-V8P500BW PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 980 PRO MZ-V8P500BW PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 980 PRO MZ-V8P500BW PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!