Arkadaşlar elimde bı adet game stick var bunun için full ateri oyunları var en gelişmici PS 1 içinde gba PS1 mame falan var buna PSP veya eyer mümkünse PS 3 oyunlarını eklemek istiyorum hatta daha çok PS 3 olsun istiyorum bilgiler aşağıdadır
Benzeri :
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum...
arkadaşlar dün sekiro inerkende aynısı oldu umursmadım ancak bugün witcher 3 indirdiğimde yine aynı hata ile karşılaştım harici diske yükledim fakat dowladig kısmı dışında comman da oynun kloserinde oyunun klasörü var kendisi yok steam den doğruladım ve dosya var dedi samsung mt3 1 tb harici...
Harddiski bu fiil format uygulamasıyla verilerin bı kısmını silip vazgeçim kapatmıştım şuan kardeşime kurmak istedim bu hatayı aldım ne yapacam biosda gözüküyor HDD ancak Windows 8.1 kurarken HDD gözükmüyor PC de ssd yok HDD var çalışıyor kabloları da kontrol ettim takılı PC HP victus masa üstü...
Arkadaşlar merhaba klavye alacam ama pek bir bilgim yok red Switch ve blue switch farkı falan hiç bilmiyorum ama klavyenin ışık ayarları falan olsun mesela modlu olsun ve razer in ürünlerine hayran kaldım bütçem en fazla 600 TL dir yardımcı olan arkadaşlara şimdidien teşekkür ederim
Eski bı kasa kasada HDD takılan bölgede yeşil bişey var arkasındada çivi ile montelenmiş harddisk ancak çeviryiyorum boş dönüyo yardım edin HP nin eski bı model kasa