gamer2749 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Kurulumda Wi-fi Ağları Gözükmüyor

Fotğraf
  2. G

Kurulumda Wi-fi Ağları Gözükmüyor

Laptopta win11 kurulumunda ağa bağlanacağım kısımda wifi ağları gözükmüyor sadece ethernet gözüküyor onun kablosu da yok ne yapacağım internet bağlantım yok deyip devam mı edeyim
  3. G

Öneri Mousepad Öneri 500-800TL

90x40 bence boyut olarak büyük mousepadler laptop yanında olacak ve laptopun mousepade baskı yapması hoşuma gitmiyor. Yine de teşekkürler
  4. G

Öneri Mousepad Öneri 500-800TL

Mousepad alacağım uzun sürek kullanmak istiyorum uygun 30x30 düşünüyorum ancak büyük veya küçük olabilir.
  5. G

Çözüldü✓ 60.000 TL Laptop Öneri

Diğer forumlarda da yapmış olduğum araştırma sonucu cihazın soğutması 5070 için yeterli düzeyde denilebilirse standsız 90-100 aralığında olduğunu öğrendim tabii ki tam yükte 100° gören cihaz doğru sınırlandırmalalarla uygun sıcaklık ve performansta çalıştırılabilir. Bütçem yeterse R9TS2 yetmezse...
  6. G

Bu cihaz 5050 yani 5060 ve 5070 lerde daha fazla olması normal ancak 16" yeterli olurmu ve 2k+ çözünürlüğü 5060 ne kadar karşılayabilir. garanti kapsamında ve satış sonrası kağsamında firmanın tutumu konusunda bilgi verebilirseniz memnun olurum
  7. G

Makine mühendisliğine gideceğim. Bu konumda hangi bileşenlerin ne derece iyi olması gerektiğini bilmiyorum bu konuda bilgilendirirseniz de memnun olurum. Tahmini bütçe 60.000 ₺ Gamegaraj Slayer X7T-5060 C2 54.999 ₺ i7-14650HX 5060-8 GB 32 GB(2×16)/1TB 180Hz 2K+ 210W adaptör. Gamegaraj Slayer...
  8. G

Çözüldü✓ 900 TL KABLOSUZ MOUSE ÖNERİ

900 TL param var belki biraz arttırabilirim. Bu fiyat bantlarında Oyun için kullanabileceğim gecikme değeri düşük kablosuz mouse önerir misiniz? Dpi değeri önemli değil 1600 desteklesin yeterli. İvmelenmesi ideal olursa iyi olur pek değerleri hakkında bilgim olmadığı için ne derece etki eder...
  9. G

40000TL laptop önerisi

Az çok ben de duydum ancak bu sıkıntı diye değil zorluk çektiklerine dağir birkaç şey ve bu diğer fiyat bandındaki denklerine kıyasla verdikleri 2K avantajı var cihazın soğutması da iyiymiş. Bu yüzden bahsettiğiniz yazılımsal sorunlar cihazın kapanmasını bozuşmasını veya direkt etkileri yoksa...
  10. G

40000TL laptop önerisi

Biraz açar mısınız? Birkaç gündür bu konuyu araştırıyorum önermeyene çok denk gelmedim deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
  11. G

Çözüldü✓ Kablosuz Mouse - Mousepad - Kablosuz Klavye Öneri

Daha önce dandik bişey kullanıyordum ne kadar fark yaratır bilmiyorum fps tarzına çok merak saldığımı söyleyemem ama 100TL 400TL arası farkı öderim sanırım.
  12. G

Ustam mousepadi dandik alsam furylevel alsam nasıl olur
  13. G

16GB RAM 8GB SORUNU PC

Ben bir sorun göremedim
  14. G

Toplam 3000TL bütçem var bütçemi zorlamak istemiyorum o yüzden uygun fiyatlı cihazlar önerirseniz memnun kalırım. Klavye kablosuz ve küçük olmalı blue switch kadar ses çıkartmamalı Mouse kablosuz olmalı Mousepad taşınabilir ve her yerde kullanılabilir olmalı Bana birkaç gün önce önerilmiş...
Geri