Neler Yeni

40000TL laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Halil Nergiz
Benim laptopım gigabyte değil o yüzden kendim bizzat deneyimim olmadı ama şunu söyleyebilirim laptoplar piyasasında yeni sayılırlar o yüzden bazı yazılımsal sıkıntılar olabiliyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ki evet haklısın fiyatına göre baya iyi ama buna aldanmamak lazım sen iyicene bı araştır gerekirse ingilizce arat yabancı kanallara bak

gamer2749

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan
Az çok ben de duydum ancak bu sıkıntı diye değil zorluk çektiklerine dağir birkaç şey ve bu diğer fiyat bandındaki denklerine kıyasla verdikleri 2K avantajı var cihazın soğutması da iyiymiş. Bu yüzden bahsettiğiniz yazılımsal sorunlar cihazın kapanmasını bozuşmasını veya direkt etkileri yoksa önemsiz sayacağım
Benim laptopım gigabyte değil o yüzden kendim bizzat deneyimim olmadı ama yabancı şunu söyleyebilirim laptoplar piyasasında yeni sayılırlar o yüzden bazı yazılımsal sıkıntılar olabiliyormuş

Ki evet haklısın fiyatına göre baya iyi ama buna aldanmamak lazım sen iyicene bı araştır gerekirse ingilizce arat yabancı kanallara bak

Dediğiniz gibi yapacağım para ay sonu elime geçecek zamanım var biraz daha

Top Bottom