Birkaç gün önce de aynı konuyu açmıştım ama pek yorum gelmedi şimdi ben taşınacağım hiç internet yok adsl bile ve ben türk telekomdan sıkılmış biriyim ama çoğu iss türk telekom altyapı kullanıyor ve gidip başvursak türk telekom abonesi olmamı isterlermi ve kaç yıl taahüt olur?
crack derken illa program cracklenmiyor çeşitli donanımlar da cracklenebiliyor örneğin eskiden korsan oyun oynayabilmek için playstationlar cracklenirdi
Benim taşınacağım bölgede internetin i si yok türk telekom altyapı başvurusu yapmak istiyorum ama ben de türk telekom kullanmaktan sıkıldım ve çoğu iss de türk telekom altyapısı kullanıyor acaba altyapı gelmesi için illa türk telekom geçeceğine dair taahüt mü vermemiz lazım?
Daha düne kadar Donanım Arşivinin 2060 lı bilgisayarı 5.3k tl ydi param olsa alacaktım ama yani şimdi de mining denen şey sayesinde stoklar falan da yok bana parayı verseler bile bu dönemde pc almam açıkçası gerçekten fiyatlar çok uçuk şimdi 1050ti kasayı 5k tl satıyolar tabi itopyanın da...
Ben her gün oynuyorum pc kötü ge force nowdan csgo da deniyorum fakat internet kötü piksellerden önümü göremiyorum
1615032233
Aynen doğru hatta benim oynadığım serverlar var admin sayısı nerden baksan 80-90 tane hala büyük kitlesi var iyi pc olanlar bile cs 1.6 oynuyor