Güzel bir sistem toplanmış, parçalar iyi, freesync hem monitör üzerinde (OSD) hem de Nvidia Denetim Merkezinde aktif edilmiş şekilde değil mi? Monitörün FPS...
Oynadığın oyunlar nedir? Server tabanlı online oyunlarsa belki sunucu kaynaklı bir durumdur. Monitörlerdeki freesync olayı, daha çok yırtılmanın (tearing)...
Merhaba, hazır sistem şeklinde olacaksa ekran kartsız satılmıyorlar diye biliyorum. Tek tek parça olarak alıp kendin mi monte edeceksin?
Şu şekilde bir...
FPS Drop sorunu, oyunun kare sayısının anlık olarak 5-10 filan düşmesiyle olur (yani oyun oynanamaz bir hal alır), senin öyle bir sorunun yok ki, 6dk video...
Bu parçalar arasında anakart biraz zayıf kalmış gibi, onun dışında güzel sistem olmuş, hayırlı olsun. CPU çok yeni, anakartın BIOS u doğru güncellenmemiş...
Merhaba, benzer bir durumu bende ARAMEX le yaşadım. Amazon üzerinden yurt dışı siparişi geçtim, sipariş bir hafta içerisinde Türkiye gümrüğüne geldi, oradan...
İkisi de FullHD panel, bu kadar para veriyorsanız panel en azından 2K olsun bence. Bunun dışında kasa olarak OMEN biraz daha oturaklı duruyor. Kronik...