Benzer özellikli 3-4 farklı modeli denedim, en son bunda karar kıldım. Yaklaşık 5 aydır da kullanıyorum ciddi bir sorun yaşamadım. Sizi de pişman etmez diye...
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-mpg-274urf-qd-27-0-5-ms-4k-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,681959020.html
Aktif olarak kullandığım bir ürün, forumda...
Sıkıntı olmaz, tabi ki oynayabilirsin. Saf G-Sync özellikli monitörler çıkmıyor zaten (zamanında nvidia çipli olarak çıkan modellerden bahsediyorum), Nvidia...
G-Sync öyle gelip giden bir özellik değil hocam, muhtemelen bu durum laptop ın dahili ve harici grafik birimi kullanımına göre değiştiği için siz de açılıp...
Değerler fena durmuyor, sadece fan devri biraz yüksek gibi geldi bana, gürültülü çalışmıyorsa önemli değil.
Oyun içi değerleri okumak için Msi Afterburner...
Kullandığın ekran kartının teknik özellikler sayfasına bakmanda fayda olabilir. Her kartın desteklediği bir maksimum çözünürlük oluyor diye biliyorum hatta...
Eyvallah, sizde ki BIOS'un üzerine 8 tane güncelleme gelmiş :)
Sorun bundan kaynaklı değil muhtemelen ama BIOS'un güncel olması her zaman iyidir. En üsteki...
Anakartın modelini yazın BIOS var mı diye bakiyim?
1732225693
Windows arama yerine sistem bilgi diye yazın çıkana, tıklayıp bakın, ekran görüntüsü alıp...
Sistemi yeni mi topladınız? Daha önce normal çalışıyordu da şimdi mi bu şekilde çalışmaya başladı?
BIOS güncellemesi varsa yapın, arkadaşların da dediği...