Sıcaklıktan ziyade FPS ler nasıldı? Aşırı dalgalanma filan yapmadı değil mi? Aşağıdaki tabloda (testi kastediyorum) çizginin stabil olması önemli. Görsel...
Evet hocam, AMD'nin FSR çözümü açık kaynak, marka model fark etmeksizin bütün ekran kartları kullanabiliyor.
1734891127
Tabi oyunun destekliyor olması lazım.
Merhaba, XESS var Intel de, aynı mantıkla çalışan. Tabi çok fazla oyun desteklemiyor ama destekleyen oyunlarda epeyce iş görüyor. İkisi arasında kaldıysan...
Anladım, ekran kartı BIOS'uyla ilgili bir durum da olabilir, satın aldığınız yerle bir görüşün, olmadı servisle de görüşebilirsiniz. Durumu izah edin, belki...
test yaptım herhangi bir kapanma olmadı bi error da yok garip bir şekilde mesela dün de oynarken bişey yoktu ama bugün ve dünden önceki gün toplamda 2 yada...
Merhaba, bu oyuna özel bir durum mu? Yoksa her oyunda aynı sıkıntı var mı? 10-15 dakika Furmark testi yapıp kartın sağlıklı çalışıp çalışmadığını test edin.
Wukong sarmadıysa Elden Ring den ziyade Baldur'a şans verebilirsin gibi. Türü seven biriysen keyif alarak oynarsın, Türkçe olması da büyük bir avantaj.
Maalesef param güvende ile ilgili çok fazla şikayet var, hatta gönderilen üründen parça alma/değiştirme yapıp sonrasında ürün alımını onaylamayanlar varmış...