Merhaba iyi forumlar iyi akşamlar. 2 laptop arasında kaldım fiyatları yazacağım yardımcı olur musnuz uzun vadeli düşünüyorum 1er dakikalık kısa reels videoları ve hepsiburada gibi bir sitede müşteri temsilcisiyim. Hangisi daha çok işimi görür yardım rica edeceğim.
İlk sistem:
ASUS TUF Gaming...
Hocam hep masaüstü kullandığım için hiç bir bilgim yok laptoplara karşı. Browser tabanlı oyun oynuyorum ama mutlaka farklı oyunlarda oynayacağım zamanı gelince ama ağırlıklı render falan işi yapacağım için bütçeyi biraz açmak istedim
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar geceniz güzel geçsin. Yurt dışına çıkacağım şuan masaüstü sistemim var ama onu bırakıp laptop almam gerekiyor. 30.000₺ ile 50.000₺ arası laptop önerisi alabilir miyim? İş+ browser tabanlı oyunlar için kullanacağım. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Hocam bilmediğimden soruyorum şimdi bu apple storenin kendi sayfasında alüminyum ve paslanmaz çelik fiyatları var, birisi 17499 diğeri 38999₺ özellik olarak herhangi bir fiyatı var mı yoksa sadece paslanmaz çelik olduğu için mi bu kadar fiyat farkı oluyor
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar, kendime doğum günü hediyesi olarak apple watch 9 yada apple watch ultra2 almayı düşünüyorum. Aramızda kullananlar var mı? Hangisini önerirsiniz
Arkadaşlar 2 aydır logitech g435 kullanıyorum. Bugün kulaklığım çalışmıyor. Bilgisayar kulaklığın usbsini algılıyor kulaklıkta mavi ışık sürekli yanıp sönüyor ancak ses yok bu sorunla karşılaşan var mı
Arkadaşlar merhaba 3+1 eve taşınıyoruz çanaktan gelen kablo direk salona bağlı o sebeple 3+1 ev için 1500 2000 TL'ye kadar modem önerisi arıyorum. arkasında çanaktan gelen kablo hariç 4 veya 5 adet port girişi olması lazım evde 3 tane masaüstü 1 ps5 1 tane tv olacak
Arkadaşlar kolay gelsin, 6000 tlden fazla para yatırdığım valorant hesabıma bu sabah giriş yaparken erişimin 10uncu aya kadar kısıtlandı hesap kilitli destek talebi gönderin yazdı. Neden böyle bir hata alınır bilgisi olan var mı? Daha önce yaşayan oldu mu? Ticket attım ancak dönüş yapmadılar
Bu hatayı alıyorum format için, diskte yeterli yer yok. Pc kaynaklı sorun olduğu içinde halletmem gerekiyor bu şekilde format atsam tüm diskler temizlenmez mi
arkadaşlar merhaba, indirdiğim bir dosya üzerinden bilgisayara format atmak istiyorum ancak usbde yeterli alan yok bu dosyayı direkt olarak pcden çalıştırıp format atabilir miyim