Garbajosa isimli üyenin son içerikleri

1. Garbajosa

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Benim üründe kargolanmış. Bu kadar hızlı kargolanacağını bilsem ev adresini verirdim.
  2. Garbajosa

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

elimde g pro x vardı ama iyi fiyatmış aldım gitti.
  3. Garbajosa

Oled monitör Burn in (1 yıllık kullanıcı deneyimi)

Bende şu model var https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-oled-g6-ls27dg602suxuf-27-0-03-ms-qhd-pivot-oyuncu-u-fiyati,693676883.html 2 yıldır kullanıyorum. Hiçbir şeye dikkat etmiyorum. İps paneli nasıl kullanıyorsam bunu da öyle kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım.
  4. Garbajosa

3d yazıcı ile baskı yapıp satmak para kazandırıyormu

Konu ile alakalı hiç bir fikrin yok gibi duruyor ve evet bu seviyede iken kazanamazsın. Çok fazla insan bu şekilde düşünerek bir gazla alıyor sonra evde yatıyor makineler.
  5. Garbajosa

🔥İndirim Steam Deck Oled 512GB - 30,5 bin TL

Daha önce steamdeck kullanıp aslında memnunda kalmıştım ama çoğunlukla evde kullandığım için gereksiz bulup satmıştım. Şimdi şubat ayında japonyaya gidicem ve gitmişken nintendo switch 2 alayım diyorum. Hem oyunlarını merak ediyorum hem de 13k çok uygun geldi.
  6. Garbajosa

İncehesap? Yurtiçi kargo? Suç kimde, hakkımı nasıl aramam gerek?

Sence hiç teslim almadığın bir üründe böyle bir hakkın olabilir mi? Olayı mağduriyet gidermekten öteye geçirip, kurnazlığa döktüğünüz için firmalar ekstra uzatıyor süreci.
  7. Garbajosa

Lenovo LOQ soğutma performansı ile rakip tanımaz halde.

uzun zamandır bu kadar inanarak saçmalayan birini görmemiştim.
  8. Garbajosa

Pny markasını övüyordunuz aldık

Bunun marka ile doğrudan alakası yok. Dizgi işlemleri fason yaptırılıyor genelde. Ancak yine de kalite kontrolden geçmemeliydi.
  9. Garbajosa

🔥İndirim Sony DualSense PS5 Oyun Kolu Beyaz 3.749,00

Anpa gross marketlerde şuan 3500lira.
  10. Garbajosa

🔥İndirim GravaStar Mercury K1 Pro 6999TL / 6 TAKSİT

Daha önce almayı düşündüğüm bir klavyeydi. Amazonda peşin fiyatına 6 taksit görünce paylaşmak istedim. [H3 id='httpswww.amazon.com.trdpB0DFXX7WJ1']https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFXX7WJ1[/H3] İncelemesi:
  11. Garbajosa

ACİL CUSTOM KLAVYEMDE PCBDE UFAK BİR YOL KESİLDİ NE YAPMAM GEREK

instagram ne alaka buraya atın yardımcı olalım işte.
  12. Garbajosa

ACİL CUSTOM KLAVYEMDE PCBDE UFAK BİR YOL KESİLDİ NE YAPMAM GEREK

Şu kopan hattı doğru düzgün fotoğraflarsan yardımcı olabilirim. Attığın fotoğraftan hiçbir şey anlaşılmıyor.
  13. Garbajosa

Öneri 🔴Amazon'dan Alınan Stanley Termos Ömür Boyu Garantili Değil!🔴

Ben aklınızı kullanmayı önerdim. Siz ise körü körüne inanmayı. Tercih sizin.
  14. Garbajosa

Link'e gerek yok. Azıcık araştırma ile daha fazlasını öğrenebilirsin.
  15. Garbajosa

Hayır bu müşteriye karşı yapılan bir kelime oyunu. Bilmediğiniz konular hakkında bu kadar emin konuşmasanız keşke.
Geri