Merhaba iyi forumlar elimde i3 13100f var daha önce msi h610 bomber anakart aldımk fakat goruntu alamadım 12. nesil bir ıslemcı takamadıgım ıcın de bıos update yapamadım ıade etmek durumunda kaldım bu ıslemcıye uyumlu bır anakart onerır mısınız tesekku ederım
Merhaba iyi forumlar herkese;
Çıktığı gün sistemi sipariş ettim intel olan modelini. Son 1 aydır bilgisayar kendi kendine kitlenip kalıyor reset atmak zorunda kalıyorum sorunun çözümünü hiç bir şekilde çözemedim lol oynarken çat dıye kıtlenıp kalıyor arkadan dıscord sesleri vs gelmeye devam...
yıne hem amd hem ıntel gelebılır bence cok ıyı oldu bu sekılde fırmalarında elındekı stokları erıtmesı acısından guzel bır secenektı wın to wın ıkı taraf ıcınde sısteme gelecek olursak ryzen 5 5600 rx6600xt ya da ıntel olarak da i5 12400f rtx3060 ozellestırme seceneklerı bulunan bır sayafadan...
arkadaşlar ben de cıktıgından berı ugrastım odemede hata aldım stokta hata aldım 1 saatten fazla ugrastım en son havale ıle olusturup odemesını gonderdım belırtılen hesaba sıparıs numaram ıle bırlıkte kart ıle odeme yapamayan hata alan arkadaslar bu sekılde deneyebılırler sıparıs onaylandı...
msı bir anakart kullanıyorum sistemde experle alakalı tek bir şey yok üretici isminde exper yazıyor açılış ekranında yazıyordu onu kapattım
1587301606
ne bileyim ya ekran kartını falan değiştirince experin hazır sistemi gibi gözüksün istemedim o yüzden değiştirmek istedim
hiç isim yazmasa da olur exper'in bir kasasıydı bu ben üzerindeki parçaları değiştirdim experin modelinin yazması hoşuma gitmiyor ben silmek istiyorum format attıgımda dahi bu yazıyor muhtemelen biostan gömülmüş bir şey
arkadaşlar resimde gözüktüğü gibi sistem üreticisi kısmında bir model yazıyor ben bu modeli nasıl değiştirebilirim bios üzerinden olduğunu düşündüm falan bulamadım yardımcı olabılıcek var mı?
Direk elimdekini satıp söyle bir şey toplamak daha mantıklı geldi bana
3600x b450 anakart 16 3600 mhz ram rx 5700 ekran kartı corsair 600w kasa ssd ve harddiskle birlikre 6550 tl tuttu. Bazı parcalar itopyadan bazıları hepsiburadadan fiyat uygunluguna göre topladım
Tapatalk kullanarak iPhone...
burdan satış yasak bildiğim kadarıyla bir de piyasayı bilmediğim için net bişey söyleyemiyorum henüz biraz daha dursun öyle karar vericem satılık değil su anda
İyi forumlar arkadaşlar hali hazırda i7 7700 işlemci ve giriş seviyesi bir anakart kullanıyorum bu ıkılıyı satıp ryzen 5 3600 ve guzel bı anakarta gecmem bana performans acısın bısey saglar mı? Geçmek mantıklı mı
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi bugün güncellemeyle birlikte 4 kişilik takım olabiliyoruz arkadaşım ve ben koordineli bir şekilde oynayabiliyoruz fakat takıma gelen diğer iki kişi ya ayrı bir takım gibi ya da tek tek takılıyorlar. Biz de takım arkadaşı arıyoruz kendimize geceleri falan...