GENERATORrex isimli üyenin son içerikleri

1. GENERATORrex

25K Ya Lettop Önerisi

25 k ya güzel i7 veya i5 lattop arıyorum fiyat performans olsun oyun için alıyorum
  2. GENERATORrex

Bu Sistem Alınır mı? sizce

1 şarj kablosu 1 laptop 1 mouse pad 1 mouse ve hediye Lenovo Laptop Özellikler: Yerel Disk (C:) 110 GB Yedek (D:) 915 GB İşlemci: Intel(R) Core (TM) i5-4200M CPU 2.50GHz Yüklü Bellek (RAM): 8.00 GB Sistem türü: 64 bit işletim sistemi x64 tabanlı işlemci Windows 10 Pro Fiyat:4000
  3. GENERATORrex

Behzat ç Hangi Sırayla İzlenmeli

Hiç İzlemedim Blu Tv Fln Var Nerden İzlicem Neyden Başlıcam Hangi Filmleri İzlicem Biri Anlatsın
  4. GENERATORrex

Gigabayt Anakart Simge Geliyor Sonra Siyah Ekranda Tik Dönüyor

Simge marka geliyor siyah ekranda bir yuvarlak nokta dönüyor pili çıkarıp taktım olmadı
  5. GENERATORrex

Pc Siyah Ekran Tik Dönüyor

Bilgisayarımı yeniden Başlattım Siyah Ekranda gicabayt yazısı gwlir sonra ekran siyah olup tik dönüyor 1668609152 Bios açılıyor güvwnli modda başlatmayı denedim gene siyah ekran
  6. GENERATORrex

Asus Tuf Rtx 3060(3 Fanlı)Vs Msi Rtx 3060 Gaming X(2 Fanlı)

Hangisi Daha İyi Kafama Takıldı Asus Tuf Olduğunu Düşünüyorum 1663690960 Asus Tuf Ti Diğil V2 Oc
  7. GENERATORrex

Bluetooth Kulaklıklar Hakkında Bilgi Verir Misiniz?

Knk Ben 1 Hafta lenovo Kulaklı Aldım Bügün Elime Ulaştı Şarj Süresi Muazzam Tasarım Müq Tırt Plastik Değil Link atayım İstersen
  8. GENERATORrex

Windows Kullanıcı İzni Evet Seçeneği Yok

Merhabalar Bügün Bilgisayar Hesabı Hakkında Microsoft Teknik Desteğe Başvurdum Sorunum Çözüldü Fakat Bu Defada Yönetici İzni Kısmında Evet Şıkkı Çıkmıyor Bilenler Yardımcı Olursa Sevinirim.
  9. GENERATORrex

Kız Arkadaşıma Nasıl Açılırım

Bayadır Flörtleştiğim Kıza Açılmayı Düşünüyorum Ama Kelimeleri Bir Araya Getiremiyorum Sizin Bir Teklifiniz Varmı?
  10. GENERATORrex

B550 Anakart Önerisi

Knk Ben Msi B550 M Gaming Edge Wifi Garantisi Var: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-b550-gaming-edge-wifi-amd-anakart-1029387669/detay
  11. GENERATORrex

Msi Rtx 3060 Gaming X Mavi Ekran Hatası

Ustam Ekranda Yeşil Nokta Dağılımları Fln Var Garantiye Yollayacağım Hasarlı Galiba Garantisine Yollayacağım
  12. GENERATORrex

Hocam Tekrardan Aynı Hatayı Almaya Başladım Video Hatası Format Çözüm Olurmu Servisemi Vereyim
  13. GENERATORrex

Tekrardan Kusura Bakmayın Çok Uğraştırdım Sizi
  14. GENERATORrex

Hocam Kb Sizide Çok Uğrastırdım Ben 1 Gün Kadar Bi Oyun Oynayayım Hata Alırsam Döneyin Size Olurmu
  15. GENERATORrex

Nasıl Göreceksiniz
Geri