Bende Q600F var üst seviye güzel bir ürün, almışken bir defa alayım derseniz ve 9-10K gibi rakamlara bulursanız alınabilir.
1761128249
En ortalama TV de...
Muhtemelen yeterli olacaktır ama almışken daha uyumlu, üniteye koyduğumuzda da sisteme uyacak bir şey güzel olacak. O yüzden samsung ses sistemleri vb...
Hatrı sayılır kalitede bir monitörüm var ve oyun oynarken / bazı videoları izlerken ya da dizileri izlerken artık ses yetersizmiş gibi hissettiriyor. O...
Samsung G81SF 27" modelini kullanıyorum, sistemin yeterliyse tavsiye ederim. 27" 4K netliği o kadar yüksek ki hala iade etsem daha ucuz yollu 2K Tandem...
Hocam sisteminiz yeterli iken Samsung'ta kampanya hala devam ediyorsa, 32K'ya G81SF 27" 4K almanızı tavsiye ederim. Şuan aşırı memnunum ön yargılı başladım...
Öyle diyordum ama dediğim gibi beni etkileyen muhtemelen 4K 27" oldu. Ea Fc bile bu comboyla gerçekten çok iyi gözüküyor.
Yakın sensörü hala benim için...
Bu devirde 500 TL 60 GB gerçekten Turkcell için bile pahalı değil aslında ama Turk Telekom kafa karıştırdı 350 TL'ye aynı internetle. Peki internette...