Ghoul isimli üyenin son içerikleri

1. Ghoul

Sım bloke mesajı giden tel no sunun üzerine kayıtlı diğer hatlara mesaj gidermi

sanmıyorum bloke olan numaraya gönderilir sadece mesaj hat sahibinin diğer numaralarına niye gitsin ki diğer numaranız bloke oldu diye
  2. Ghoul

Çözüldü✓ Arkadaşlar 2 ürün arasında kaldım yardım lütfen

bunlarak 5k bütçe çıkıyorsan 500 daha ver bunu al https://www.amazon.com.tr/Hawk-Gaming-Chair-Oyuncu-Koltu%C4%9Fu/dp/B09QCZB2YC 2 senedir kullanıyorum çok memnunum
  3. Ghoul

16.999TL VOK GAMING V10 OYUN BİLGİSAYARI

5600 lü sistem bu fiyata miss
  4. Ghoul

Hazır Sistem r5 7500f rx7600xt 26.500 TL sistem alınır mı?

Linkteki sistemi arkadaşıma almayı düşünüyoruz fiyatı uygun geldi. Oyun yayınları açmak için bu sistem alınır mı ve fiyatı uygun mu sizce max 35 k bütçe var mouse klavye monitör de alınacak daha...
  5. Ghoul

Askere için alışveriş

ayrıca eşofman falan götürme boşa orda farklı eşofman giymene izin vermiyorlar askeriyenin verdiği siyah naylon eşofman ve gri tshirt ü giyebiliyorsun sadece ayakkabıda onların verdiğini giyebiliyon terlikte veriyorlar
  6. Ghoul

Askere için alışveriş

çok boşa masraf etme temel bir kaç şey harici bişey alma birer çift fazladan iç çamaşırı alabilirsin herşeyi 2 şer çift devlet veriyor eksiklerinide orada aile kantinlerinden alabilirsin. ben bir ton şeyle gittim bide koyacak yer sıkıntısı çektim hiç ellenmeden geri dönen tabanlıklar bilmem...
  7. Ghoul

Çözüldü✓ 4070 super sistem oneri

37K ya Gamegarajda bir sistem var şuan linkini bulamadım ama sabah karşıma çıkmıştı 4070 Super li 1730718584 https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/
  8. Ghoul

Bu monitörü alınca sıkıntı yaşayabilirmiyim

Sanırım VA panel kullanılıyor IPS tercih edin sonra görüntü çamur gibi diye şikayetçi olabilirsiniz VA panellerde
  9. Ghoul

🔥İndirim 36000 TL RTX 4070 SUPER AM5 SİSTEM

banada lazim 4070 superli bir sistem 40k ya kadar ama ekran karti markasi bi tik geri durmana sebep oldu bilenler bi yorumlasin faydalanalim
  10. Ghoul

Yardım Işık sızması normal mi?

Valla hocam karar senin ben monitörden çok ağzı yanan biriyim. Geçen kasım indirimlerinde bi monitör alayım dedim 5 monitör geldi gitti kargo ile bi geliyor ölü piksel bi geliyor ışık sızması en son ölü pikselsiz 1 tane alabildim, biraz ışık sızması var ama sadece simsiyah ekranda dikkatli...
  11. Ghoul

Yardım Işık sızması normal mi?

Kime göre neye göre hocam ? Kullanıcı sensin seni rahatsız eder iade edersin, benim gözüme bile takılmıyordur kullanırım. Fotoğrafta ışık sızmaları normalden fazla görünür. Kendin bi kullan çok gözüne çarpıyor mu bak ona göre değerlendir.Sadece siyah ekranda çıkıyordur misal pek denk gelmez...
  12. Ghoul

Vatan 4070S 35.999tl Sistem Hakkında.

Bende 4070s li bir sistem bakıyorum ama ne zaman uygun bir sistem görsem içinde mutlaka dandik bir marka parça oluyor. En son gidip 45 50k ya istediğim parçaları çatır çutur koyup dizip alıcam oraya gidiyor bu iş
  13. Ghoul

Hangi Sistem Alınır ? 4070 Super Sistem Toplama Önerisi

ilerde 7800x3d falan takabilmek için ana kartı da güncellemelimiyim ? b650m-k ile falan
  14. Ghoul

Hangi Sistem Alınır ? 4070 Super Sistem Toplama Önerisi

Gaming gen de indirim var sanırım 2 tane pc gözüme çarptı. 37k ya 4070super sistem var daha önce bu kadar ucuzunu görmemiştim.Bir tanede 40k ya var. Hangisi alınmalı neler yükseltilmeli ve niye 37k kadar ucuz yorumlarsanız sevinirim. 37 Bin olan...
  15. Ghoul

Ekranda Bozulmalar Oluşuyor

Beyler son 2 gündür bazı tam ekran oyunlara gir çık yaptıktan sonra oyun kapanınca birden ekrandaki bütün renkler birbirine karışıyor. Resim çekmemiştim ama sanki ateriden kaset bozulmuş gibi heryer No Signal deki renkler gibi birbirine giriyor rengarenk oluyor ekran. Farklı şeylere girsemde...
Geri