Bu bilinen bir sorunmuş galiba ama filmmaker modda gayet oynanabilir diyordu bir videoda. VRR-Gsync gibi bir şeyle alakalıysa muhtemelen yazılımla çözülür...
Hocam 32" 4K, PC kullanımı için maksimum büyüklük ve sweet spot boyut - çözünürlük ilişkisine sahip. Neo G7 bildiğim kadarıyla Mini-Led VA panel ile...
Büyük ekrana alışınca boyut küçültmek hiç çekilmiyor hakikaten. 1.5 yıldır 43 inç neo g7 kullanıyorum. 2 hafta önce XG32UCWG aldım ama OLED olmasına rağmen...
55 inç altı salona almayın, mümkünse salona göre 65 inç ve üstü alın. 55 inç'ten 50 inç arasındaki fark sinemadan ev televizyonuna geçmiş gibi büyük bir...
Kesin dostum tandem panel bu. Rtıngs incelediği model için tandem olduğunu doğruladı. The display guy da doğruladı. %85 rec 2020 çıkan bir W-Oled TV den...
Bazıları LG 55 ve 65 satışlarını baltalamaması için açıklamadı diyor. Bazıları sadece az miktar usa için özel olabilir diyor. Güney koreli müşterilere 48 c6...
Kral, 150 defa anlatıldı bu konu.
Soru: 9070 xt varken neden alınır?
Cevap: Ray Tracing - Path Tracing performansı daha iyi. DLSS 5 i olacak. Yapay zekası...
50 inç modelini aldım. Karartma bölgesi az olduğu için siyah performansı kötü. Film açtım üst ve alt siyah bantlar gri. Filmin zevkinin içine ediyor. İade...
Servisten birisiyle görüştüm geçen TV kurulumunda, kendisinin dediği şey oled alma 3 yıl içerisinde çoğu arıza yapıyor dedi. Tamiri olmuyor zaten, arizada...