Gilbert isimli üyenin son içerikleri

1. Gilbert

🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

ben modlar arasında geçişi anlayamadım uygulamada gösteriyor mu hangi modda olduğunu
  2. Gilbert

🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

Şu driver meselesi şimdi ben driver falan hiç bişey yüklemedim tam olarak napmam lazım dolby ile falan da bişeyler yapıyorlar.
  3. Gilbert

Taşınabilir Elle Tutulabilir Dijital Göstergeli Vantilatör 259,9 ₺

kanka pc başındayken fena olmuyo ya fiyatıda çok uygun geldi bana
  4. Gilbert

Taşınabilir Elle Tutulabilir Dijital Göstergeli Vantilatör 259,9 ₺

Fiyatı acayip iyiymiş de kullanan var mı acaba güzel midir.
  5. Gilbert

AKKO MONSGEEK FUN60 Max Alınır Mı?

tam olarak bu rengini alacaktım kablosuz değil mi bu klavye? bir de rapid triggerı güzel çalışıyor mu
  6. Gilbert

AKKO MONSGEEK FUN60 Max Alınır Mı?

Monster Pusat K3 Pro var klavye fazla büyük. %60lık bi klavyeye ve mümkünse manyetik klavyeye geçmek istiyorum. Sizce iyi bi klavye mi fun 60 max?
  7. Gilbert

❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

Bende Blackshark v2 Sound Card var aslında çok memnunum ama kablolu bunu da satın aldım hangisini tercih etmeliyim.
  8. Gilbert

❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

Hangi uygulama ile daha iyi olur Dolby mi kendi uygulaması mı bilgili biri yanıtlarsa ve nasıl ayarlar yapacağımızı söylerse sevinirim.
  9. Gilbert

🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 SE İyzico Ve Parolapara İle 359 TL

Aktif olarak 1 senedir kullandığım bir soğutucu kendisi çok memnunum bu arada. 45 50 derecede sabit macunları ve bakımlarını yaptığım için benim ekstra soğuk olabilir.
  10. Gilbert

🔥İndirim Cengiz Pakel Deri Erkek Cüzdan 674 TL

Kupon felan vardı 630tlye geldi de normalde fiyatları nasıl ve kaliteli mi sizce kullanan arkadaşlar fotoğraflarda güzel duruyor kahverengi aldım.
  11. Gilbert

210 Bin Kmde Dizel 1.6 Honda Civic Alınır Mı

Toyota Auris aldım arkadaşlar Honda satılmıştı. 1.33 Benzinli 125 binde
  12. Gilbert

650ye aldım çekişi iyi beni memnun ediyor ama mükemmel diyemem yanii 1.33 motor sonuçta 100 beygir.
  13. Gilbert

istediğim araba hemen satıldı Toyota Auris 2013 1.33 Benzinli aldım memnunum baya. Makyajlı Kasa 124 binde
  14. Gilbert

Tam anlattığınız gibi hocam çok sağolun inşallah paraya kıyıp güzel bi ekspertiz yaptırıcam sonrası nasip kısmet çok beğendim aracı
Geri