Gilbert isimli üyenin son içerikleri

1. Gilbert

❌İndirim Bitti! Trio Move Protein Barları 1 Alana 1 Hediye!

valla benim ürünler geldi aşırı beğendim muzlu olanı yedim sanırım çok güzeldi daha fazla alasım geldi 36 tane geldi toplam tane 25tlye geliyo.
  2. Gilbert

Rafine şekeri kestim şeker hastası oldum çünkü tamamen kestim ekmek yemiyorum düzenli spor haftada 5 gün 2 gün boks idmanı 3 gün fitness her gün 2şer bölge çalışıyorum. Ekstra cardio gibi bişey yapmadım boks idmanı zaten en büyük cardio bel ölçüm 106 ile başlamıştım şu an 86
  3. Gilbert

4 Ayda 88'den 75e geldim hocam. %8e yakın yağdan gitmiştir ortalama. 25 falandı yağ oranım şu an 17 civarı.
  4. Gilbert

asıl mevzum yağ oranımı düşürmek baya düşürdüm ama arada tatlı krizleri tutuyor onlar için kullanmayı düşünüyorum dediğin gibi o zaman iyi yapmışım.
  5. Gilbert

ben toplamda 36 adet bi düşük versiyonundan aldım hata mı ettik acaba 50gr olandan mı alsaydım 11gra yakın protein var bi küçüğünde.
  6. Gilbert

Erkek Parfüm Önerilerim ve incelemeleri

Hacivat - L'immensite ve Vanilla Powderı inanılmaz iyi yayılıyor 3üde.
  7. Gilbert

10 saat kalıcılık en az 6 saat yayılım gördüğüm en iyi yayılan hacivat net şekilde.
  8. Gilbert

Piyasadaki bütün hacivatları denemiş biri olarak ahmetten al asla pişman olmazsın hala öneriyorum arap klonlarına da yönelme bence hawas blackten falan çok daha iyi ahmetin hacivat.
  9. Gilbert

🔥İndirim Qcy H3 Pro Hybrid Anc Bluetooth 5.4 Kafaüstü Kablosuz Kulaklık 1375TL

spora akar mı kulak içi qcy melobuds pro varda spora böyle büyük lazım kulaküstü.
  10. Gilbert

❌İndirim Bitti! QCY HT08 Melobuds Pro - 899 TL

yav ben bu kulaklığı kullanıyorum da aşırı derece kulağımdan düşüyo ne yapabilirim bilen var mı bütün boy silikonları denedim yok hepsi aynı
  11. Gilbert

🔥İndirim Baseus Bass BP1 NC Kulakiçi Kulaklık 999TL

mellobuds pro aldım gerçekten iyiymiş gerek yok bu toplara girmeye bence
  12. Gilbert

kulak içi kulaklık önerisi bütçe maks 1.7k

ht08mi çekmeliyim yanii beklediğim kaliteyi verir mi
  13. Gilbert

kulak içi kulaklık önerisi bütçe maks 1.7k

Spor için HT08 mi soundpeats free2 classic mi sizce.
  14. Gilbert

Spor ve Günlük Kullanım için 1000tl bütçeye Kulakiçi kulaklık

Merhabalar, soundpeats free2 classic düşünüyorum ama kulağımdan düşer mi bi sorun olur mu sporda ne tarz bişey almalıyım bütçem 1000tl. Tatmin eder mi beni soundpeats sizce en elzem şey spor için günlük kullanacağım az bi miktar olacak.
Geri