gingsenglover👊 isimli üyenin son içerikleri

1. gingsenglover👊

Asus TUF F16 RTX5050 vs GameGaraj Slayer X7T RTX5060 vs Lenovo LOQ RTX5060

LOQ serisinde eskisi kadar anakart muhabbeti göremedim ama reditte birisi hala anakartın zayıf olduğunu söylüyor.
  2. gingsenglover👊

@vada hocam dün technopatta açmıştım konu baya yardımcı olmuştunuz. buraya da bakabilir misiniz?
  3. gingsenglover👊

Dünden beri araştırıyorum ve finalime kalan bu üç laptop kafamı karıştırdı. Asus'un ince ve soğutması güzel olması hoşuma gitti ama bunların yanında donanımsal olarak daha geride. GameGaraj hakkında kasasının kötü olması, bios güncellemesi almaması ve 2K çözünürlükte 5060'ın zornalanacağına...
  4. gingsenglover👊

Razer BlackShark V2 vs Razer BlackShark V2 X Hangisi Ana Kartım ASUSTeK - M32CD4-K

Razer'a özel ses yazılımı. Evet önemli. Bütçeniz varsa Blackshark V2 veya Razer Kraken Torunament Edition'a bakın.
  5. gingsenglover👊

Razer BlackShark V2 vs Razer BlackShark V2 X Hangisi Ana Kartım ASUSTeK - M32CD4-K

THX programı geliyor yanında V2'de. V2X'te 100TL gibi bir fiyata extra satın almanız gerekiyor.
  6. gingsenglover👊

Yardım Laptop işlemcisine ekran kartı takılabiliyor mu?

Elinizdeki laptopa direkt olarak eGPU yapabilirsiniz işlemci güçlüyse.
  7. gingsenglover👊

Yardım Laptop işlemcisine ekran kartı takılabiliyor mu?

Tam bütçe verin PC önerelim. Turbox İzloy bulaşmayın Allah aşıkna.
  8. gingsenglover👊

max 150 tl 1000hz mouse önerisi

Corsair Katar Pro alınabilir bütçe arttırılırsa.
  9. gingsenglover👊

Twitch 1080p Yayın açmak istiyorum ama internet lazım

Gıbırnet hakkında bek bir bilgin yoksa laf edeceğine yeni sekme açıp araştırman senin için daha iyi olacaktır.
  10. gingsenglover👊

İyi bir sisteme kötü ekran kartı takılır mı?

Darboğaz işlemci kaynaklı olur genelde. Güçlü işlemciye kötü ekran kartı takında sorun olmaz.
  11. gingsenglover👊

600 TL kulaklık önerisi

HS60 Pro'mu o mu?
  12. gingsenglover👊

Hangi Kasa Daha iyidir

Bütçe nedir?
  13. gingsenglover👊

600 TL kulaklık önerisi

Elite alanlar memnun olmuyor. HS60 Pro'ya nazaran iyi midir acaba bu kulaklık?
Geri