Twitch 1080p Yayın açmak istiyorum ama internet lazım

Şahsen bir youtube kanalım twitch kanalım var fakat bir sıkıntı varki internetim çok kötü 300mb lik videoyu yüklemek için 2.30 saatimi alıyor ayda maksimum 130tl verebilirim bu fiyata en azından işlerimi görebilecek bir internet bulabilirmiyim bu arada turkcellin superboxlarına baktım fakat onlarda sınırsız değil yani varda benim için yok anlatabildimmi bilmiyorum ama anladınız siz
Millenicom 100mb internet paketi var ona bakın derim uploadı da 8

1620207537029.png

95₺/ay ödüyorum Millenicom'da

Bütün ISSlerde 50mbps paketlerini kullanacaksın. Yükleme sorunundan bahsetmişsin. Burada önemli olan upload değeri. Ucuz yollu yüksek değer istersen TürkNet fakat herhangi bir sorun yaşarsan şayet destek verilmiyor desem yeridir.

Millenicom diğerlerine nazaran bi tık daha pahalı. 110TL 50/8 paketi var. Telefonda söyleyince anlatıp tanımlıyorlar. Şu anda taahhütsüz kategorisindeki en iyi ISS bana göre. Bende kullanıyorum. Memnunum ve desteği çok iyi. İstersen kampanyalardan da faydalandırabilirim.

Ha bu ikisi de olmaz, Türknet'te kumar oynamak istemiyorum ama Milleni'ye de fazla ödemkk istemiyorum dersen. Netspeed al.

Hepsi sanırım aynı değerde upload veriyor. Yine de bi teyit et sen.

Gıbırnet gibi adı pazar günü komedi programlarına benzeyen bir ISS ile de çalışma.
Gıbırnet hakkında bek bir bilgin yoksa laf edeceğine yeni sekme açıp araştırman senin için daha iyi olacaktır.

Fazla 90 TL modem+hd uydu alıcısı + 100/5 internet +full paket yayın+sinema paketi kablonet kullanıyorum.
8 upload alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fazla 90 TL modem+hd uydu alıcısı + 100/5 internet +full paket yayın+sinema paketi kablonet kullanıyorum.
Ayrıca kablonet'in modemi netmaster diye biliyorum kullanan arkadaşım var wi-fi'si 2 adım öteden çekmiyor doğru düzgün.

8 upload alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca kablonet'in modemi netmaster diye biliyorum kullanan arkadaşım var wi-fi'si 2 adım öteden çekmiyor doğru düzgün.
Eski modemlerde sorun var kiralık modemlerde sorun yok kullanıyorum ayrıca istesem 100/10 yapabiliyorum 20 TL ye

Gıbırnet hakkında bek bir bilgin yoksa laf edeceğine yeni sekme açıp araştırman senin için daha iyi olacaktır.
Konya merkezli ve sektörde 2019 EYLÜL ayından beri olan bir şirket. Kendi yağında kavrulmaya çalışıyor. Bana bu şirketi savunma lütfen...

Geri