Giray₺ isimli üyenin son içerikleri

1. G

İkimci El Laptop Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Teşekkür ederim dediniz gibi riske deymezmiş anladım teşekkür ederim
  2. G

O zaman asus tuf alıyım sıfırda ala bilirim 60 bandında şuan teşekkür ederim
  3. G

Değerli yorumun icin teşekkür ederim peki son olarak hangi markalari önerirsin ben asua tuf ,rog ve lenovo arasında kaldım
  4. G

Yorumun icin teşşekkür ederim peki bu sahibindede satıcılar var illaki denk gelmişsindir mağazalar onlardan almak şahsa göre daha mantıklımıdır yoksa daha fazla verip sıfırmı almalıyım ?
  5. G

Merhaba il dışından 5070 veya 5060 lı laptop alacağım ama nasıl guvenip ala bilirim tecrubesi olanlar yardımcı olursa sevinirim
  6. G

Ddr5 Ramlere İndirim Gelirmi?

Tmmdır teşekkür ederim bula bilirsem tek 24gb takmayı dusunuyorum ama tek satan göremedim 1783944089 Kendim topluyorum hazır değil
  7. G

Valla benimde niyetim daha uyguna ayarlayıp butceyi oled 24inc monitor almak istiyodum galiba alamıycaz gibi
  8. G

32 yerine 16 alcaz yapacak bişey yok o zaman
  9. G

Bende öyle düşünmüştüm biraz daha bekleyim belki indirim olur 😳
  10. G

Bir kac ay önceki vatanın indiriminden sonra indirim gelirmi yoksa fiyatlar artmaya devam eder mi??
  11. G

2k Civari Klavye Tavsiye

Aynen alumınyum almayım sonra sıkıntı cıkmasın 😅
  12. G

2k Civari Klavye Tavsiye

Teşekkür ederim hemen bakıyorum
  13. G

2k Civari Klavye Tavsiye

Evet haklısın mebran daha mantıklı
  14. G

2k Civari Klavye Tavsiye

2 k civari klavye tavsiye + kyk da kasa kullananlar tavsiye vere bilirmi calınma vs oluyormu ?
  15. G

❌İndirim Bitti! Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 360 ARGB 5049 TL Ziraat ile 4800 TL 5 Taksit (Son Yılın En Düşük Fiyatı)

1 tane yapıştırdım dun rog alamamıştım bunu aldım umarım guzeldir bunun rgb olmayan versıyenuna bakıyordum
Geri