2k Civari Klavye Tavsiye

Giray₺

80+
Reaksiyon skoru
3
2 k civari klavye tavsiye + kyk da kasa kullananlar tavsiye vere bilirmi calınma vs oluyormu ?

Son düzenleme:
2 k civari mekanik klavye tavsiye + kyk da kasa kullananlar tavsiye vere bilirmi calınma vs oluyormu ?
Captain 75 alınır da kyk da hoş olmayan sözler duyabilirsin herhangi bir manyetik ve mekanik klavye için. Membran öneririm

Evet haklısın mebran daha mantıklı
Membran olarak apex 3 tkl önerebilirim uzun süredir kullanıyorum gece kullanımları için almıştım elim alıştığı içinde ana klavyem oldu suan. Mekaniğin eksikliğini "bana" hissettirmedi

Membran olarak apex 3 tkl önerebilirim uzun süredir kullanıyorum gece kullanımları için almıştım elim alıştığı içinde ana klavyem oldu suan. Mekaniğin eksikliğini "bana" hissettirmedi
Teşekkür ederim hemen bakıyorum

captain75 al boşver kykdakileri alüminyum klavye o.O2
Lisedeyken yurtta kaldım 1 sene hp laptopun klavyesi bile hos karsılanmıyor😂 bazı sınav aksamları millet erken uyuyordu bende calısma bahanesiyle gidip etüt odasında sabaha kadar lol atiyodum.

Zeitnot gibi oyun oynamıyorsa bence rahatsız etmez klavye sesi
Hocam yurtlarda o sekil olmuyor ya. İllaki bir sıkıntı cıkaran oluyor. Odada baskın kisi ben oldugumdan cok sıkıntı cekmiyodumda millet oda arkadasına cok çektiriyor bu tarz durumlarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,993
Üyeler
199,070
Son üye
zaboomafoo

Geri