akko fun 60 al manyetik switch blue switcler gibi anırmazlar2 k civari mekanik klavye tavsiye + kyk da kasa kullananlar tavsiye vere bilirmi calınma vs oluyormu ?
Captain 75 alınır da kyk da hoş olmayan sözler duyabilirsin herhangi bir manyetik ve mekanik klavye için. Membran öneririm2 k civari mekanik klavye tavsiye + kyk da kasa kullananlar tavsiye vere bilirmi calınma vs oluyormu ?
Evet haklısın mebran daha mantıklıCaptain 75 alınır da kyk da hoş olmayan sözler duyabilirsin herhangi bir manyetik ve mekanik klavye için. Membran öneririm
Membran olarak apex 3 tkl önerebilirim uzun süredir kullanıyorum gece kullanımları için almıştım elim alıştığı içinde ana klavyem oldu suan. Mekaniğin eksikliğini "bana" hissettirmediEvet haklısın mebran daha mantıklı
Teşekkür ederim hemen bakıyorumMembran olarak apex 3 tkl önerebilirim uzun süredir kullanıyorum gece kullanımları için almıştım elim alıştığı içinde ana klavyem oldu suan. Mekaniğin eksikliğini "bana" hissettirmedi
captain75 al boşver kykdakileri alüminyum klavyeTeşekkür ederim hemen bakıyorum
Lisedeyken yurtta kaldım 1 sene hp laptopun klavyesi bile hos karsılanmıyorcaptain75 al boşver kykdakileri alüminyum klavye![]()
Zeitnot gibi oyun oynamıyorsa bence rahatsız etmez klavye sesicaptain75 al boşver kykdakileri alüminyum klavye![]()
Hocam yurtlarda o sekil olmuyor ya. İllaki bir sıkıntı cıkaran oluyor. Odada baskın kisi ben oldugumdan cok sıkıntı cekmiyodumda millet oda arkadasına cok çektiriyor bu tarz durumlarda.Zeitnot gibi oyun oynamıyorsa bence rahatsız etmez klavye sesi
Aynen alumınyum almayım sonra sıkıntı cıkmasıncaptain75 al boşver kykdakileri alüminyum klavye![]()
okadar ses cıkarıyormuCaptain 75 alınır da kyk da hoş olmayan sözler duyabilirsin herhangi bir manyetik ve mekanik klavye için. Membran öneririm