MAKS 2K KLAVYE ÖNERİSİ

hocam manyetik switchler mekanik switchlere göre daha hızlı oluyor rapid trigger özelliğiyle ve 8000hz desteğiyle fps oyunlarında inanılmaz hızlı oluyor
anladım hocam teşekkür ederim ben sistem dizerken hot swap olması lazım switch değişir klavyelere wow derken bunlar baya gelişmiş kendi kullandığımda switch değiştirm var wasd tuşları zurtlarınc ö ç i , ü gibi tuşlarla değişirim diyerek almıştım

anladım hocam teşekkür ederim ben sistem dizerken hot swap olması lazım switch değişir klavyelere wow derken bunlar baya gelişmiş kendi kullandığımda switch değiştirm var wasd tuşları zurtlarınc ö ç i , ü gibi tuşlarla değişirim diyerek almıştım
Biri mekanik anahtarla algılıyor diğeri manyetik. Doğal olarak daha düşük tepkime süresi sunuyor. Kağıtta manyetik daha iyi ama aradaki farkı anlamak çok zor. Manyetik klavyelerin iki güzel teknolojisi var SOCD ve Rapid trigger. Rapit trigger kullanımına çoğu oyun izin verse de bazı oyunlar SOCD snap tap kullanımına izin vermiyor, örneğin CS2. Eğer sadece rekabetçi oyunlar oynuyorsanız ve sizin için o minimal fark bile önemliyse, manyetik alın. Diğer türlü mekanik en mantıklıs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,198,142
Üyeler
190,314
Son üye
Rüzgar.Türcan
Geri