Globoxts isimli üyenin son içerikleri

1. G

Klavye seçimi veya önerisi

Merhaba en fazla 2 2.5k lik klavye arıyorum Aula f75 veya jazz ak680 gibi modellere baktım hangisi iyi bilemedim mümkünse kablosuz özellikte olsun. başka önerisi olan veya bunlardan birini öneren varmı.
  2. G

Monitörde çizgi sorunu

Merhaba samsung odyssey G6 oled 240hz kullanıyorum monitörde böyle çizgiler var neyle alakali olabilir ölü piksel testlerinde falan çok belli olmuyor ama gri Erkanda daha çok görülüyor
  3. G

Oyunlarda görüntüde oluşan tuhaf bozulmalar

Gerçekten işe yaradı teşekkür ederim ama ciddi bir FPS düşüşü oldu sanırım yüksek fps alipta bu sorunu yaşamak daha mantıklı yazılar dışında pek göze bakmıyordu ama donanımda sorun vardır diye korkmuştum teşekkür ederim.
  4. G

Evet açık ondan dolayimi?
  5. G

Sıcaklık ile ilgili bir sorun yok normal kullanımda hiç bir sorun yaşamadım oyuna ilk girdiğim anda bile aynı problemi yasiyorum
  6. G

Merhaba 7800xt ekran kartı Samsung g6 oled kullanıyorum ve görüntüde tuhaf ghosting gibi sorunlar yaşıyorum ghosting test yapınca sorun yok ama oyundayken böyle oluyor yardım edebilecek varmı.
  7. G

Am5 Ana kart önerisi f/p

Teşekkür ederim iyi aksamlar
  8. G

Am5 Ana kart önerisi f/p

Merhaba birazcık daha araştırma yaptım sizde bu işlerden anladiginiz için sizede sormak istedim Asus prime B650M-R anakartini önerdiler özellikler benzer duruyor bir fikriniz varmi
  9. G

Am5 Ana kart önerisi f/p

Özelliklerine biraz baktım gerçekten fiyatına göre çok avantajlı bir kart reklamlarını ucuzlukla yapıyorlar sanırım öneriniz için teşekkür ederim dikkate alacağım.
  10. G

Am5 Ana kart önerisi f/p

Maalesef çok pahali
  11. G

Am5 Ana kart önerisi f/p

1755175730 Tekrar teşekkür ederim yarın indirimi takip edeceğim.
  12. G

Am5 Ana kart önerisi f/p

Siyah olması iyi olur bir M2 slotu ve bir SSD yeter 1755175446 Önerin için teşekkür ederim pek bildiğim bir marka değil ama bende çok anlamam zaten sorun cikarmaz degilmi.
  13. G

Am5 Ana kart önerisi f/p

Kusura bakma unutmuşum en fazla 10k zorlamayla bir şekil alırım diye düşünüyorum ama daha ucuz ve yeterli varsa daha iyi olur
  14. G

Am5 Ana kart önerisi f/p

Merhaba ekran kartımı değiştim ve 7800xt aldım ama işlemcim ciddi darboğaz yapıyor am5e geçmeye karar verdim yeni işlemci olarak ryzen 5 7600un yeterli olduğunu şöylediler ama anakart karar veremedim fiyat performans bir kart soylermisiniz bütçeyi zira sokmayacak.
  15. G

Toplama sistem parça uygunluğu

Yardımın için Teşekkür ederim dostum iyi günler.
Geri