Sıcaklık ile ilgili bir sorun yok normal kullanımda hiç bir sorun yaşamadım oyuna ilk girdiğim anda bile aynı problemi yasiyorumMerhaba, sadece oyunlarda mı oluyor? Normal kullanımda herhangi bir sorun oluyor mu?
10-15 dakika Furmark testi yapıp benzer durumların oluşup oluşmadığını kontrol edin. Bu arada sıcaklık ve kullanım değerlerinizi de takip edin, kart aşırı ısınıp görüntüyü sağlıklı bir şekilde render edemiyor olabilir.
afmf açık mı?Merhaba 7800xt ekran kartı Samsung g6 oled kullanıyorum ve görüntüde tuhaf ghosting gibi sorunlar yaşıyorum ghosting test yapınca sorun yok ama oyundayken böyle oluyor yardım edebilecek varmı.Alıntıyı görüntüle
Evet açık ondan dolayimi?afmf açık mı?
afmf yapar kapayıp deneEvet açık ondan dolayimi?
Gerçekten işe yaradı teşekkür ederim ama ciddi bir FPS düşüşü oldu sanırım yüksek fps alipta bu sorunu yaşamak daha mantıklı yazılar dışında pek göze bakmıyordu ama donanımda sorun vardır diye korkmuştum teşekkür ederim.afmf yapar kapayıp dene
afmf ekrana ekstra kareler oluşturuyor bir nevi framegen teknolojisi gibi fps i ortalama 2 kat arttırıyor ama yazılarda ve hudda bozulmalar ayrıca ghostinge yol açıyor. Hikayeli oyunlarda çokta rahatsız etmez akıcı oynamak daha mantıklı.Gerçekten işe yaradı teşekkür ederim ama ciddi bir FPS düşüşü oldu sanırım yüksek fps alipta bu sorunu yaşamak daha mantıklı yazılar dışında pek göze bakmıyordu ama donanımda sorun vardır diye korkmuştum teşekkür ederim.