Gnoxis7 isimli üyenin son içerikleri

1. Gnoxis7

Türk Telekom fiber altyapısı geldi ama sorgulayınca gözükmüyor

Yoğunluk pek yok benim mahallede yeni fiber bağlanan 2 bina var sadece. Fiberin gelmesi bile 3 ay falan sürdü aktif olması daha kısa sürer herhalde.
  2. Gnoxis7

Türk Telekom fiber altyapısı geldi ama sorgulayınca gözükmüyor

5 gün önce ekipler kazı yaparak binaya turuncu kalın fiber kablo çekti ve 3 gün önce de fiber dağıtım kurusu takıldı fakat sorgulama yaptığımda altyapı yok gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor?
  3. Gnoxis7

Kablosuz aygıtlar ASUS b-650M-R anakartın USB portlarında çalışmıyor

Dediğim gibi bir sorun gözükmüyor. Şimdi ne yapmam lazım var mı bir çözümü?
  4. Gnoxis7

kasa üzerinden 3.0 a bağlı ama çalışıyor sorunsuz 1754766525 herhangi bir şey gözükmüyor hocam.
  5. Gnoxis7

hayır onu biliyorum aygıt yöneticisinde tam olarak neyi kontrol etmem lazım?
  6. Gnoxis7

tam olarak nasıl bakılıyor hocam?
  7. Gnoxis7

Çok garip bir şekilde Bluetooth ve gamepad Dongle'ını anakart USB portlarına (USB 3.0) taktığımda cihazlar çalışmıyorken kasa üzerindeki USB portlarına takınca çalışıyor. Bu durum sadece kablosuz aygıtlarda yaşanıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim? Anakartım ASUS b-650M-R modeli.
  8. Gnoxis7

İPad Air 5 nereye ve kaça satabilirim?

Henüz değil 1 ay sonra ilana koyacağım 15K düşünüyorum hocam.
  9. Gnoxis7

İPad Air 5 nereye ve kaça satabilirim?

iPad Air 5 cihazımı satacağım. Hangi platformdan satmalıyım, nelere dikkat etmeliyim? Bazı ikinci el cihaz sayın alan siteler var, EasyCep gibi, orada satmak mantıklı mı? Ve son sorum cihazın ortalama piyasası kaç TL'dir? (64 GB, tertemiz cihaz)
  10. Gnoxis7

iPad Air 5'i satıp Tab S9+ almak mantıklı mı?

iPad Air 5 64 GB tabletim var sizce bunu satıp üzerine de para ekleyip Tab S9+ 512 veya Tab S9 Ultra 512 almak mantıklı mı?
  11. Gnoxis7

Samsung 980 pro nasıldır?

Karıştırmış olabilirim. Kusura bakmayın. Ama DRAM önemlidir alırken buna dikkat edin. 1694105151 O zaman uygun fiyatlı olanı al gitsin. YTD
  12. Gnoxis7

Benimkisi bu Adata Legend 960 Max 1694105030 Kullandığım SSD'yi öneririm zaten testlerde de 980 Pro'yu solluyor. Ama derseniz ki illaki Samsung olsun 980 Pro da gayet iyidir.
  13. Gnoxis7

Şöyle ki SSD veriyi hücrelerde depolar. Sistem bir veriyi talep ettiğinde onu hücreler içerisinde arar ve veriyi gönderir. Ancak DRAM her verinin hangi hücrede depolandığını kaydeder. Yani bir harita gibidir. Sisteminiz bir veri talep ettiğinde DRAM'den verinin yeri öğrenilir ardından direkt o...
  14. Gnoxis7

Bu arada 980 Pro'da DRAM yok. DRAM ne demek bilmiyorsanız söyleyin açıklayabilirim.
  15. Gnoxis7

Ben PlayStation 5 için Adata Legend 960 aldım. SSD'ye diyecek hiçbir şeyim yok mükemmel. Ayrıca yanında bir soğutucu geliyor o da gayet iyi soğutuyor. Aynı zamanda DRAM'i de olduğundan diğer markalara hız konusunda sağlam bir fark atıyor.
Geri