Ben şahsen warthunder oyuncusuyum ve 460 saatim var uçaklarlada ilgiliyim joystick almayı düşünüyorum bu tarz konularda bilgili olan var mı değer mi tuşların yetersiz kalma ihtimali var mı özellikle war thunder için
Bulduğum modelleri alta yazıyorum
FR-TEC FT7007 Raptor Mach 2 Flight Stick PC...
tekrardan güncelledim armoury crate uygulamasını sil yükle yaptım sabahtan beri stres yüzünden kafayı yemek üzereyim dedimki belki anakartdaki usb soketim bozuktur onuda değiştirdim olmayınca yine güncellemeyi yeniden yükledim
Merhabalar öncelikle ben asus ryujin 240mm sıvı soğutucusunu kullanıyordum oled ekranında hiç bir sorun yoktu çok güzel ve stabil şekilde çalışıyordu bugün güncellemeden sonra ekran gitti sonrasında ise hafif bir koku geldi ama daha önceden görüntü gitti kontrol ettiğimde ise kablo ısınmıştı...
Hocam cihazda dip ses vb sorunlar var mı ona göre şuan amazonda indirim var almayı düşünüyorum bass ayarı içinde steelseriesgg uygulamasının ekolayzerını kullanabilirsiniz bence ve geçmem sizce mantıklı mı hardcore fps oynuyorum hyperx sevdiğim bir marka pişman olmak istemiyorum dts teknolojisi...