GoldenGhoster isimli üyenin son içerikleri

1. G

Yardım Hangi uçak joystick i alınır ve değer mi almaya

Ben çoğunlukla gerçekçi oynuyorum ama istersen nickini yaz ekleyeyim birde ayarlar ney
  2. G

Yardım Hangi uçak joystick i alınır ve değer mi almaya

Ben şahsen warthunder oyuncusuyum ve 460 saatim var uçaklarlada ilgiliyim joystick almayı düşünüyorum bu tarz konularda bilgili olan var mı değer mi tuşların yetersiz kalma ihtimali var mı özellikle war thunder için Bulduğum modelleri alta yazıyorum FR-TEC FT7007 Raptor Mach 2 Flight Stick PC...
  3. G

Yardım Rog ryujin 240 oled bozuldu

işlemcide max 65/70 görüyor (bu durumun yaşandığı vakit flight simulator oynuyordum ekran kartıda aynı şekil 65/70 dereceydi)
  4. G

o zaman geri sürüm düşürüp usb gibi gösterip içindekileri silip yükleyeyim mi
  5. G

tekrardan güncelledim armoury crate uygulamasını sil yükle yaptım sabahtan beri stres yüzünden kafayı yemek üzereyim dedimki belki anakartdaki usb soketim bozuktur onuda değiştirdim olmayınca yine güncellemeyi yeniden yükledim
  6. G

sorun kabloda değil sürüm düşürdüğümde usb olarak görüyor içinde fotoğraf var (genel bir şey) zaten bu sürüm sürüm yükselttiğimde başladı
  7. G

Merhabalar öncelikle ben asus ryujin 240mm sıvı soğutucusunu kullanıyordum oled ekranında hiç bir sorun yoktu çok güzel ve stabil şekilde çalışıyordu bugün güncellemeden sonra ekran gitti sonrasında ise hafif bir koku geldi ama daha önceden görüntü gitti kontrol ettiğimde ise kablo ısınmıştı...
  8. G

16gb ram 7.92 si kullanılıyor

Bende 32gb ram var boşta min 10 gidiyor
  9. G

🔥İndirim 🔥HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Kulaklık 1049TL🔥

Hocam peki amazonda halen daha koşulsuz iade duruyor mu ben müşteri hizmetlerine sorucaktım bi türlü ulaşamadım
  10. G

🔥İndirim 🔥HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Kulaklık 1049TL🔥

Üründe dip ses var mı ona göre hemen çökücem
  11. G

❌İndirim Bitti! 20000 mah akü takviyesi 49 TL!!!

Bizim powerbanklar vardıya artık yok
  12. G

İnceleme HyperX Cloud Core Wireless İncelemesi

reis sende dip ses konusunda ve uzun süre testini paylaşabilir misin
  13. G

İnceleme HyperX Cloud Core Wireless İncelemesi

Hocam cihazda dip ses vb sorunlar var mı ona göre şuan amazonda indirim var almayı düşünüyorum bass ayarı içinde steelseriesgg uygulamasının ekolayzerını kullanabilirsiniz bence ve geçmem sizce mantıklı mı hardcore fps oynuyorum hyperx sevdiğim bir marka pişman olmak istemiyorum dts teknolojisi...
Geri