🔥İndirim 🔥HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Kulaklık 1049TL🔥

Deri ped harici Kumaş kulaklık pedi olan fp 500 1000 arası bir kulaklık öneriniz var mı kablolu kablosuz fark etmez
Razer Blackshark V2 X, kulağa temas eden kısımlar kumaş. Kendim kullanıyorum gayet güzel ve konforlu, terleme yapmıyor.

Son düzenleme:
Razer Blackshar V2 X, kulağa temas eden kısımlar kumaş. Kendim kullanıyorum gayet güzel ve konforlu, terleme yapmıyor.
Ben yoğun olarak csgo oynuyorum ses seviyesi nasıl tam açınca takılmayacak kadar rahatsız ediyomu yoksa bi sınırı varmı.
10 saat çıkarmasak terleme veya kulak üstünü acıtırmı . Şuan corsair void kullanıyom acayip rahat.

Ben yoğun olarak csgo oynuyorum ses seviyesi nasıl tam açınca takılmayacak kadar rahatsız ediyomu yoksa bi sınırı varmı.
10 saat çıkarmasak terleme veya kulak üstünü acıtırmı . Şuan corsair void kullanıyom acayip rahat.
Benim kulaklarım çok büyük değil çok küçük de değil ortalama. Süngerler kulağımı içine alıyor. Aslında kafama değiyor yani kenarları. Terleme hiç yaşamadım ama kulaklarım bayağı pişiyor sıcak havalarda. Havayı bayağı kesiyor. Ses seviyesi bana düşük gelmişti Monster Pusat 7.1 den geçtiğim için. USB Ses sürücüsü ile kullanıyorum sesi daha güçlü alabilmek için. Sizi gayet tatmin edeceğini düşünüyorum.

Arkadaşlar 7.1 özelliği var mı bu kulaklıkta göremedim

Arkadaşlar 7.1 özelliği var mı bu kulaklıkta göremedim
Kulaklığın bu modelinde sanal 7.1 yok ama bu açığı kapatmak için DTS Headphone X isimli uygulama ile birlikte geliyor.
Uygulamayı Microsoft Store üzerinden indirebilirsiniz. Kulaklık PC'ye takılıyken programa giriş yaptığınızda otomatik olarak lisanslanıyor.

Kaynak forumda inceleyen bir arkadaş

Hocam peki amazonda halen daha koşulsuz iade duruyor mu ben müşteri hizmetlerine sorucaktım bi türlü ulaşamadım
Duruyor evet alıyorlar ben bir sorun yaşamadım şu zamana kadar. Satıcı amazom olduğu sürece sıkıntı olmaz

Ne stokmuş aga bitmiyor 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,583
Üyeler
185,768
Son üye
ardakadabrarda
Geri