Saygılar yeni kasa vb ekipmanlar aldım daha ilk toplayışım güç pinini anakart da bulamadım yardım edebilirmisiniz. YT De detaylı kurulum bulamadıgımdan yapamadım
Anakart: TUF GAMING B550M-E WIFI
Kasa: Asus Prime Ap201
1721312341
Bu pin
Dediğiniz Uygulamaya Biraz Baktım Bu Arada gerçekten çok güzel şarkılar var içinde ayırt etmesi cidden çok zor birkaç tanesini dinledim ama mağlesef görseli sadece Leonardo ya çizdirdim oda zar zor znt.
1719486024
Kanıt?
Yok daha önce çalışmadım bu şarkıyı 29. denememde anca yapabildim zorladı beni onun haricinde hiç masraf olmadan max bu kadar yapabilirim diye düşündüm.
Oyun Daha Prototip aşamasında ekip üyelerin tarafından çalınabilme ihtimali yüksektir eğer oyunda potansiyel varsa o sebeple tüm dosyaları vermemek en iyisi.
1719165868
Şöyle söyleyim sana oyun hikayeyi vericeksin elbette ama mesela 3 kişisiniz 3 kişiye hikayeyi bölüm bölüm anlatıcaksın herkes...
Şöyle Söyleyim o onu yapamiyicağı ve eline bir şey geçmeyeceği için hikayeni kötülüye bilir herkese güven olmaz bire sakın hikayeni yazılı bir şekild e verme biz 1 yıllık ekibiz ben bile vermedim bazı özel konularda bilgileri sen hiç karışma.
Yani Kısaca iş esnasında İşçi Günlük Hayattan Dost veya ne diyim arkadaş veya sevgili olarak görmelisin. (Grup içinde Torpil yapmanı tavsiye etmiyorum asla sonradan kıskançlık başlar ve direkt batarsınız..)
Aslında Birazda seçtiğin kişilerin karakterine bağlı bir durum biz 1 yıldır beraberiz ve gayet dost gibi olduk ama işte arkadaşında olsalar herzaman sert davranmalısın ama baskıcı değil sadece sert davranmalısın tabi işin cıvığını çıkartmadan şan tüm ekip aynı evde oturuyor IQ ben biraz yumuşak...
Benden size bir tavsiye olsun parayla tutucağın kişi daha sadık olucaktır benim ekip 4 kişi Lider benim 3 kişiyi hem benimle aynı tecrübe hemde maddi durumları kötü diye yanıma aldım benimle beraber haftada sadece 20 saat AI geliştiriciliği yapıyorlar normal zamanlarında yarı zamanlı...