Şöyle bir ürün buldum yorumlarında okuma yazma hizlari daha yüksek gösteriyor test eden kişiler için
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-mld-500-gb-m300-mld22m300p13-500-m-2-pci-express-3-0-fiyati,1131443055.html
Bence bir dava aç direkt hiç uğraşma ilgili firmaya güzel bir tazminat dahi alırsınız ne öyle işinizi masum masum halletmeyin ne öyle çağ dışı hareketler bas davayı al tazminatı :D
Kardeşim ben eski milliyetçi insanlardan biriyim ama gel gör ki ne kadar ses çıkarırsak çıkaralım halkımız seçiyor o nedenle vatan fişmekan diyen insanları salliyorum artık o kadar uyarılara rağmen bu halk akillanmıyorsa bu saatten sonra atatürk bile gelse düzeltemez ülkeyi nasipse ben de...
Bu seçimden sonra aynı parti yine başa gelirse siz bir daha seçim olacağını mı zannediyorsunuz 😆 neyse 2023 sonra seçim olacak diye hayal kurmaya devam edelim
Dün corsair 1000d isimli bir kasanın içerisine sistemin yerleştirilmesini izledim ve aşırı şekilde hoşuma gitti ama bu makine yapılırken plastik borular yerine plakalar kullanıldığını farkettim estetik ve alan bakımından aşırı hoşuma gitti ismini bilen var mı acaba ?