%51 ile de olsa 2.turda kemal alır diye düşünüyoruminşallah be abi
Kılıçdaroğlu kazanamayacağı seçime girdi Suriyeliler oy verebilecek kafadan Erdoğan kazandı zaten 2.Turda Erdoğan alır gibi yineGündem orta da zaten neyin ne olduğu belli değil ama benim gibi hisseden bazıları da varsa biraz sohbet etmek amaçlı bunu yazıyorum. Önümüzdeki seçime sayılı günler kaldı nerdeyse ve ben şuan... gerçekten korkuyorum. Şuan bizi yöneten bu devletin yanındaki diğer partilerden de korkuyorum. Özellikle HÜDAPAR. ( Allah göstermesin inşallah ) Bu seçimi de mevcut parti kazanırsa, bu yazım yüzünden bile başıma bişeyler gelebilir belki. Öyle ki üniversite sınavına bile doğru düzgün çalışamıyorum çünkü hep gündemi takip etmek istiyorum, hep içerde biyerde CHP nin seçimi kazanmak için büyük bir hamle yaptığını görmek istiyorum yada anketler de AKP nin, direk ilk turdan elenebiliceğini görmek istiyorum. Güncel bi şekilde suriyelilere de oy verme hakkı verildi zaten. Siz, bu seçimin sonucunun ne olucağını düşünüyorsunuz ? Sizce ben fazla mı kafaya takıyorum yoksa hissettiklerim de haklı mıyım ?
Dostum hiç anket takip etmiyorsun galiba?merak etme akp kazanamayacak bu sefer
Ama şöyle de düşünmek lazım şuan 20 yıllık iktidarı göndermeyi başarırsak ve CHP gelirse, sonra CHP de kötü yönetirse, CHP yi göndermesi daha kolay olur. Şuanki iktidara göre.Kılıçdaroğlu kazanamayacağı seçime girdi Suriyeliler oy verebilecek kafadan Erdoğan kazandı zaten 2.Turda Erdoğan alır gibi yine
Şahsi görüşüm: "Kılıçdaroğlu'na oy vermeyecem ben sebebi ise bu ülkeyi yöneteceğini sanmıyorum konuşmalarını dinleyince bu adamla olmaz bana göre şimdi CHP lilerin zoruna gider " MP liyim ben İnce haklı muhalefet suanki iktidardan daha beter.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum hiç anket takip etmiyorsun galiba?
Haklı olabilirsiniz ama 1 dönemde toprakta kaybedebiliriz şimdi kürdistan kurmaya çalışanları biliyoruz Kılıçdaroğlu'nun Selahattin Demirtaş hakkındaki açıklamalarına bakınca pek hoş şeyler görmüyorum açıkçası.Ama şöyle de düşünmek lazım şuan 20 yıllık iktidarı göndermeyi başarırsak ve CHP gelirse, sonra CHP de kötü yönetirse, CHP yi göndermesi daha kolay olur. Şuanki iktidara göre.
Yani burda karar tamamen sana ait reis. İstersen AKP ye bas. HÜDAPAR gelsin. İstersen CHP ye bas. Selahattin Demirtaş gelsinHaklı olabilirsiniz ama 1 dönemde toprakta kaybedebiliriz şimdi kürdistan kurmaya çalışanları biliyoruz Kılıçdaroğlu'nun Selahattin Demirtaş hakkındaki açıklamalarına bakınca pek hoş şeyler görmüyorum açıkçası.
Yüksek ihtimalle iyibir rakip olmadığı için AKP ye basacağım ama bellimi olur güzel bir aday çıkar.Yani burda karar tamamen sana ait reis. İstersen AKP ye bas. HÜDAPAR gelsin. İstersen CHP ye bas. Selahattin Demirtaş gelsin
Ülkecek bunun olmaması için dua edelimBu seçimden sonra aynı parti yine başa gelirse siz bir daha seçim olacağını mı zannediyorsunuz neyse 2023 sonra seçim olacak diye hayal kurmaya devam edelim
Hani ben sanatçıyım, resim yapıyorum. Bir daha aynı parti başa gelirse işimin önüne taş konulcak diye korkuyorum ben.Bu seçimden sonra aynı parti yine başa gelirse siz bir daha seçim olacağını mı zannediyorsunuz neyse 2023 sonra seçim olacak diye hayal kurmaya devam edelim
Kardeşim ben eski milliyetçi insanlardan biriyim ama gel gör ki ne kadar ses çıkarırsak çıkaralım halkımız seçiyor o nedenle vatan fişmekan diyen insanları salliyorum artık o kadar uyarılara rağmen bu halk akillanmıyorsa bu saatten sonra atatürk bile gelse düzeltemez ülkeyi nasipse ben de evlilikten sonra kaçmayı düşünüyorum ülkeden zatenÜlkecek bunun olmaması için dua edelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hani ben sanatçıyım, resim yapıyorum. Bir daha aynı parti başa gelirse işimin önüne taş konulcak diye korkuyorum ben.
Allah yolunu açık etsin inşallah.Kardeşim ben eski milliyetçi insanlardan biriyim ama gel gör ki ne kadar ses çıkarırsak çıkaralım halkımız seçiyor o nedenle vatan fişmekan diyen insanları salliyorum artık o kadar uyarılara rağmen bu halk akillanmıyorsa bu saatten sonra atatürk bile gelse düzeltemez ülkeyi nasipse ben de evlilikten sonra kaçmayı düşünüyorum ülkeden zaten
Ben şahsen Akp ye basan/basmak isteyen bütün tanıdıklarımdan iletişimimi kestim. Vallaha ne güzel şeymiş arkadaş.Hala akp diyenlere boşuna nefesinizi elinizi yormayın