GordrioN isimli üyenin son içerikleri

1. G

M2 Gen5 mi Almalıyım ?

Gali Hocam galiba sorun burdan kaynaklanıyor bnm m2 sata3 olduğu için görmüyor olabilr böyle bir şey mümkün mü ? 1785659567 Bnm m2 bu şekilde
  2. G

M2 Gen5 mi Almalıyım ?

Hocam uğraşıyorum 4 tane slot var 4ündede görmüyor ama önceki pcde görüyordu m2 bu acaba bunda mı bi sıkıntı var onu çözemedim sistemin kabul etmeme gibi birşeyi var mı yoksa bios ayarlarında mı sıkıntı var
  3. G

M2 Gen5 mi Almalıyım ?

M2 2 taraflı mı 1785656600 Hocam hata vermiyor görmüyor hiç m2 yi önceki bilgisayarımdan söktüm söktürücü günde çalışıyordu
  4. G

M2 Gen5 mi Almalıyım ?

Ne yaptıysam olmadı bunları dönüştürmem mi lazım yoksa başka bir şey mi bilmiyorum .
  5. G

M2 Gen5 mi Almalıyım ?

Merhaba sistemim Anakart 870x elite wifi7 İşlemci amd7 9800x3d Ram corshair 32gb 6000 Sıvı Soğutucu aurus power 1200w 80gold M2 twinmos 1tb var ama sistem kabul etmiyor yeni bir m2 mi almam lazım ? Hangisini öneriyorsunuz gen 5 mi olması lazım onunda ?
  6. G

Anakart M2yi Görmüyor

Hepsine baktım görmüyor
  7. G

Anakart M2yi Görmüyor

Yok hocam
  8. G

Anakart M2yi Görmüyor

Valla bios güncelledim sıfırladım. Ayarlarıyla oynuyorum yine boş
  9. G

Anakart M2yi Görmüyor

Yok görünmüyor
  10. G

Anakart M2yi Görmüyor

1 saat olmadı sökeli diğer bilgisayarda çalışıyordu 1785605561 Sistemi yeni topladım. Sadece m2 yi daha önce aldığım için diğer pc den söktüm buna taktım.
  11. G

Anakart M2yi Görmüyor

Diğer bilgisayarımdan söktüm buna taktım. Hiçbir sıkıntısı yoktu
  12. G

Anakart M2yi Görmüyor

Ssd yi görüyor ama m2 yi görmüyor
  13. G

Anakart M2yi Görmüyor

Merhaba Anakartım X870 aorus elite WiFi 870 M2 twinmoss 1tb Ne yaptıysam m2yi görmüyor nasıl bir şey yapabilirim. ? M2 uyumsuzluğu gibi bi ihtimal var mı ?
  14. G

FPS Oyun İçin Kulaklık Önerisi Varmı

Süper ama bu yazın kulağımızı yer gibi :))
  15. G

Çözüldü✓ Topladığım Sistem Sizce Bi Eksiği Var mı ?

Hocam bütçeyi çok zorladım Buda bence bi 5 sene rahat götürür diye düşünüyorum.
Geri