M2 Gen5 mi Almalıyım ?

GordrioN

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba sistemim
Anakart 870x elite wifi7
İşlemci amd7 9800x3d
Ram corshair 32gb 6000
Sıvı Soğutucu aurus
power 1200w 80gold

M2 twinmos 1tb var ama sistem kabul etmiyor yeni bir m2 mi almam lazım ?
Hangisini öneriyorsunuz gen 5 mi olması lazım onunda ?

Merhaba sistemim
Anakart 870x elite wifi7
İşlemci amd7 9800x3d
Ram corshair 32gb 6000
Sıvı Soğutucu aurus
power 1200w 80gold

M2 twinmos 1tb var ama sistem kabul etmiyor yeni bir m2 mi almam lazım ?
Hangisini öneriyorsunuz gen 5 mi olması lazım onunda ?
Hocam sistem parçaları Üst seviye Boyle bir sistem ile sadece oyun oynamiyorsunuz iş için de kullaniyorsunuz galiba ?
Oyuzden İş ićin Gen 5 almanizi tavsiye ederim Dram lı model olmasina dikkat edin
Sadece oyun icinse Fark etmiyor desem yeridir gen 3 bile İş goruyor ama Boyle bir sisteme de Oyle bir M2 ssd yakışma diyeyim

Ne yaptıysam olmadı bunları dönüştürmem mi lazım yoksa başka bir şey mi bilmiyorum .
Başka bir pc de Kullandin mi ? cihaz Çalışıyormu kesin olarak?
Birde Aldiginiz Hata nasil birsey

Hocam sistem parçaları Üst seviye Boyle bir sistem ile sadece oyun oynamiyorsunuz iş için de kullaniyorsunuz galiba ?
Oyuzden İş ićin Gen 5 almanizi tavsiye ederim Dram lı model olmasina dikkat edin
Sadece oyun icinse Fark etmiyor desem yeridir gen 3 bile İş goruyor ama Boyle bir sisteme de Oyle bir M2 ssd yakışma diyeyim
M2 2 taraflı mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hata vermiyor görmüyor hiç m2 yi önceki bilgisayarımdan söktüm söktürücü günde çalışıyordu

M2 2 taraflı mı

Hocam hata vermiyor görmüyor hiç m2 yi önceki bilgisayarımdan söktüm söktürücü günde çalışıyordu
Hocam Anakarta Başka bir ssd Takip denedinizmi Soketi sağlam mi ? Bir kere benim de basima Gelmisti Sağlan M2 ssdi bir anda Öldü Pc bir daha gormedi. Sağlık ve performans da iyidi tamirci bir arkadaşa satmiştim onu da

Hocam Anakarta Başka bir ssd Takip denedinizmi Soketi sağlam mi ? Bir kere benim de basima Gelmisti Sağlan M2 ssdi bir anda Öldü Pc bir daha gormedi. Sağlık ve performans da iyidi tamirci bir arkadaşa satmiştim onu da
Hocam uğraşıyorum 4 tane slot var 4ündede görmüyor ama önceki pcde görüyordu m2 bu acaba bunda mı bi sıkıntı var onu çözemedim sistemin kabul etmeme gibi birşeyi var mı yoksa bios ayarlarında mı sıkıntı var

Ekler

• 1000299729.webp
    1000299729.webp
    248.1 KB · Hit: 12
Hocam uğraşıyorum 4 tane slot var 4ündede görmüyor ama önceki pcde görüyordu m2 bu acaba bunda mı bi sıkıntı var onu çözemedim sistemin kabul etmeme gibi birşeyi var mı yoksa bios ayarlarında mı sıkıntı var
Hocam windos bu cihazda mi kurulu
Sistem de kaçtane depolama birirmi var ?
Biosdan bu cihazi secip açmayi denediniz mi

Gali
Hocam windos bu cihazda mi kurulu
Sistem de kaçtane depolama birirmi var ?
Biosdan bu cihazi secip açmayi denediniz mi

Hocam galiba sorun burdan kaynaklanıyor bnm m2 sata3 olduğu için görmüyor olabilr böyle bir şey mümkün mü ?

Bnm m2 bu şekilde

Ekler

• 1000301674.webp
    1000301674.webp
    135.1 KB · Hit: 4
  • 1000301676.webp
    1000301676.webp
    109.8 KB · Hit: 4
Gali

Hocam galiba sorun burdan kaynaklanıyor bnm m2 sata3 olduğu için görmüyor olabilr böyle bir şey mümkün mü ?

Bnm m2 bu şekilde
Kesinlikle hocam.
Bu modeller Çook eski. Hâla piyasa da varmi bunlardan 😅

Geri