gorkem06 isimli üyenin son içerikleri

1. G

SATA II anakartıma taktığım SSD yavaş çalışıyor

yardımcı olacak yokmu
  2. G

SATA II anakartıma taktığım SSD yavaş çalışıyor

Merhaba sabah açtığım konu vardi ek yapamadım tekrar aciyorum ssd 120 gb alpin dün alip taktim ama asiri yavas dosya aktarma oyun yukleme hizi resimlerde kbs nerrdeyse artik alpin 120 gb sata 2 anakartım
  3. G

SSD aldım hızı çok yavaş

tamam hocam aksam eve gecince rahatsız edeyim sizi ama bu testlerin sonucu ne olursa olsun bu sorunu cözebilirmiyiz peki hdd yi geri takıcam yoksa çöp bu
  4. G

SSD aldım hızı çok yavaş

bu işlemi yapıp size öm mı atayım tam anlayamadım hocam
  5. G

SSD aldım hızı çok yavaş

hocam testler ile ugrasmak istemiyorum dosya aktarım program ve oyun kurarken 10mbs gecmiyor hdd den daha yavaş 50mbs hdd :(
  6. G

SSD aldım hızı çok yavaş

güncel beyler fikri olan :(
  7. G

Yeni işlemci ve ekran kartı aldiktan sonra yapilacaklar

hocam benim konumada bir el atıverin güncel tutamıyorum
  8. G

SSD aldım hızı çok yavaş

baska yardımcı olabilecek varmı 1608883299 peki hocam sagolasın 1608883326 konuyu güncel tutamıyorum
  9. G

SSD aldım hızı çok yavaş

Alpin SSD120 Hard Disk SSD 2.5" 120GB 550MB-530MB/s Solid State Drive daha yeni format atım pc bom boş arkada calısan yk 1608882330 hocam hdd 55 mbs de yapıyor daha kötü oldu ama oyun bile kuramıyorum inanılmaz yavaşladı 1608882343 hocam hdd 55 mbs de yapıyor daha kötü oldu ama oyun bile...
  10. G

SSD aldım hızı çok yavaş

merhaba arkadaşlar. öncelikle foruma şimdi üye oldum şimdiden tesekkür ederim cevaplar için dün eski bilgisayarıma ssd aldım format atıp win 10 kurdum 64 bit 120 gb aldım okuma yazma 450mbs yazıyor üzerinde pek anlamıyorum bilgisayardan youtubeden izleyerek yapıyorum bu işleri pc nin açılışı hdd...
Geri