goshawk isimli üyenin son içerikleri

1. goshawk

🔥İndirim Amazonda 20.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli 1.500TL İndirim

açıkçası ben de başaramadım 1762877982 açıkçası ben de başaramadım
  2. goshawk

Arc raiders fiyatlandırma politikası

arc raiders cidden dikkat çeken bir çıkış yaptı. ama 40 dolar eder mi bilmiyorum. end game bize ne gösterecek bilemiyoruz. o yüzden en azından 29-30 dolar bantlarını beklemeye(ya da dayanmaya çalışmaya) karar verdim. bekliyoruz. başka yerden ucuza gören yeşillendirsin.
  3. goshawk

Yardım MOTOVLOG İÇİN KAMERA Mİ 16 PRO MAX Mİ?.

konuştuğum video yok. mikrofonu hep sırt çantasına koyuyorum eksoz sesi için. https://kaanelektronik.com/urun/motosiklet-kask-cene-yapistiricili-telefon-ve-aksiyon-kamera-tutucu/
  4. goshawk

kameraya sabitlemek için kaanelektronikten aldığım çeneye yapıştırmalı bir aparat kullanıyorum. mikrofon ise dji mic mini. sırt çantasının yan cebine koyuyorum. kamera ile otomatik kablosuz bağlanıyorlar.
  5. goshawk

dji osmo action 4 kullanıyorum. videoları şöyle bırakabilirim https://www.youtube.com/@goshawk-/videos
  6. goshawk

Yeni sistem için ekran kartı önerisi

eskisini kardeşime vermek düşüncem var hocam. eski sistemimi komple ona vereceğim gibi
  7. goshawk

Yeni sistem için ekran kartı önerisi

yeni bir sisteme geçtim. 9800x b650mpe pro 32 gb ddr5 ram 750w corsair psu mevcut. şimdilik önceki ekran kartım olan sapphire pulse rx 6700 kullanıyorum. 20k civarı ekran kartı önerilerinize açığım. iyi günler.
  8. goshawk

MOTORSİKLET İÇİN MONT VE KASK ÖNERİSİ

hocam belli bir bilgi birikimi var. kısa mesafe sürüş için(ankara) kışlık mont ne önerirsiniz? teşekkürler.
  9. goshawk

Psu patlaması. sebepleri nelerdir? ne yapılmalı?

uplayalım bakalım
  10. goshawk

yok çok şükür
  11. goshawk

yeni sistem am5. sıfırdan diziyordum. o yüzden deneyemedim.
  12. goshawk

tek üzüldüpüm husus o kadar kablolamayı bozmak.
  13. goshawk

hali ahzırda ekran kartını kullandığım kullanıcı imzamda yazan bir sistemim var. yeni dizdiğim sistem için bu psu'yu tercih etmiştim. 4-5 ay içinde keran kartını da değştirmeyi planlıyorum. vida düşürdüğümü düşünmüyorum. garantiye gönderince göreceğiz. bakalım kendi hatamsa da öğrenmiş olurum...
  14. goshawk

https://www.amazon.com.tr/Corsair-CP-9020137-EU-Bilgisayar-G%C3%BC%C3%A7-Kayna%C4%9F%C4%B1/dp/B06W52PXZC?ref=pd_ci_mcx_pspc_dp_d_2_sd_0&pd_rd_w=LQlRz&content-id=amzn1.sym.a3e4e800-26d4-48b6-973f-77855f2fa193&pf_rd_p=a3e4e800-26d4-48b6-973f-77855f2fa193&pf_rd_r=T53JK61QQYZRNJ4XC5CW&pd_rd_wg=GxUtp&...
Geri