Corsair hx serisi rajintek i 10 a katlar.o fiyata bunu alabilirsin hem daha ucuz kendim de siparis verdim bekliyorum
Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.695,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aynen oyleCorsair hx serisi rajintek i 10 a katlar.
yeni sistem am5. sıfırdan diziyordum. o yüzden deneyemedim.knk işlemciye bişey olsaydı oyun oynayamazdın ısı durumları nasıl kullanımların onları oynarken izlermisin bi ayrıca yüke sokup sıcaklık değerlerinede bak cok zaman geçmeden bi sacmalık varsa onuda garantiye gönderirsin
Sistemi de 10 a katlıyormuş az dahaCorsair hx serisi rajintek i 10 a katlar.
Rajintek kullanıyorsun galiba .Sistemi de 10 a katlıyormuş az daha
Evet 1200w aldım kenarda işlemciyi bekliyor sen de delta kullanıyorsun galibaRajintek kullanıyorsun galiba .
Aldığın ürün hakkında kötü yoruma denk gelince toksiklenme .Evet 1200w aldım kenarda işlemciyi bekliyor sen de delta kullanıyorsun galiba
Ben toksiklik yapmadım asıl toksiklik yapan sensin ben sadece esprili bir yaklaşımda bulundumAldığın ürün hakkında kötü yoruma denk gelince toksiklenme .
Bana pek esprili bir yaklaşım gibi gelmedi .Ben toksiklik yapmadım asıl toksiklik yapan sensin ben sadece esprili bir yaklaşımda bulundum