Arkadaşlar sistemi bu şekilde topladım normalde kule tipi soğutucu vardı karşılamayınca sıvı soğutmada döndüm ama anakart için bütçem kısıldı baya max 8k...
hocam güzel ama msi da garantilik bir durum olursa sıkıntı çıktığını söylemişlerdi bana vatanda nebi akgünün hazırladığı bir exel tablosu ve detaylı anlatım...
9060 xt kullandım sorun yoktu şuanda 9070 var ondada sorun yok yaşayan olmuşmudur sorun elbette olmuş ola bilir yok demiyorum ama güncelde ben kendim...
7 ay önceki yayınlanmış videoyu baz alarak bunu yazdım hocam aktif kullanan varsa şuanda yorum yaparsa sevinirim
1772989157
bilgi için teşekkür ederim...
hocam biliyorum 5060 zaten ilerde yükseltmek için monitörüm 2k değil işlemci ilerde satıp değiştirmek daha zor olduğu için yüksek tuttum ekran kartını satıp...
ramin üstüne koyduğumda herhangi bir sorun olmaz mı ilk defa kasa topluyorum laptop kullanıyordum şimdiye kadar araştırıyorum şuanda yeni yeni öğreniyorum...
yeni sistem topluyorum işlemci olarak 7800x3d aldım ana kart olarak gigabayt b850m force alıcam 8000tl f/p olarak bunu düşündüm ama ram olarak bu iki ram...