Bu fiyata artık Buds FE kalitesinde ANC'li kulaklık bende bulamam pek aramayacağımda artık yapacak bir şey yok. Orta seviye ANC seviyesinde olsa oda iş görür gibi o yüzden 2000 TL civarı kulaklıklardan alacağım büyük ihtimal bakalım. Öneri için ayrıca teşekkürler.
1781905957
QCY HT08 MeloBuds...
Kesinlikle aynı fikirdeyiz bende çok vermek istemiyorum belirttiğim gibi ama ANC özelliği arada çok lazım oluyor ve Buds FE bu konuda çok iyiydi. Ortamın sesini ciddi kesiyordu. Buds Core modeli Buds fe modelinin bir alt modeli olarak çıktı. Fiyat olarak Buds FE'nin üretiminin durmadan önceki...
Aklıma geldi göz gezdirdim aslında ama bütçeyi 3000 TL'ye çıkarmak bile istemiyorum 2,500 TL civarlarında düşünüyorum dolayısıyla şuan Buds 3 FE çok cazip gelmiyor.
1781901281
Kullanımı nasıl hocam kulaklık rahat hissetiriyormu bazı modeller kulakta fazla durdukça fena rahatsız ediyordu.
3 yıl boyunca galaxy buds fe kullandım ve gerek gürültü engellemesi gerek ses ve bass kalitesi olarak şahane bir kulaklıktı. Buds fe bozulduğu için onunla benzer kalitede yeni bir tane almam lazım onun için buds fe kadar kaliteli kullandığınız yada denediğiniz kablosuz kulaklıklardan...