Tam olarak ben de öyle düşünüyorum bu kulaklıklara bu kadar fazla para vermek asla mantıklı gelmiyor ama sağlam bir aktif gürültü engelleyici kesinlikle...
Bu fiyata artık Buds FE kalitesinde ANC'li kulaklık bende bulamam pek aramayacağımda artık yapacak bir şey yok. Orta seviye ANC seviyesinde olsa oda iş görür...
Ben şuan ANC'li kulaklık kullanmıyorum çünkü kulakiçi kulaklıkları genel olarak sevmiyorum. Kardeşimin Buds FE 3 kulaklığı ile idare ediyorum uçak veya...
Kesinlikle aynı fikirdeyiz bende çok vermek istemiyorum belirttiğim gibi ama ANC özelliği arada çok lazım oluyor ve Buds FE bu konuda çok iyiydi. Ortamın...
Aklıma geldi göz gezdirdim aslında ama bütçeyi 3000 TL'ye çıkarmak bile istemiyorum 2,500 TL civarlarında düşünüyorum dolayısıyla şuan Buds 3 FE çok cazip...
Bütçeni bir nebze artırabiliyorsan bu linkte Buds 3 FE var onu tercih edebilirsin. Orijinal satıcılı, N11. 3,600₺'den satıyor.
3,200₺'ye Amazon'da satan...
3 yıl boyunca galaxy buds fe kullandım ve gerek gürültü engellemesi gerek ses ve bass kalitesi olarak şahane bir kulaklıktı. Buds fe bozulduğu için onunla...