Markayı bilip bilmeden konuşmuş bazı arkadaşlar ama çok iyi mouseları var bu firmanın. Toplamda 3 ürününü kullandım. Ürünleri kalite bakımından uygun fiyatlı rakiplerinden çok daha iyi. Havit gibi markalarla kıyaslamayın bile. Yazılım olarak da çok başarılı. Sürekli indirimde olan ürünler değil...
Kendi sitesinde 55 cfm ve 1800 rpm yazıyor. Tip olarak kullandığım sıvı soğutmada ki ile aynı fanlar. Eğer o fanların aynısı ise 1800 rpm'de dahi rahatsız edici sesi yok bu fanların. Çakma olabilir mi ?
H-9'u uzun süre kullandım. Logitech, steelseries, corsair, hyperx gibi markalarıda kullandım. Ses kalitesi inanılmaz iyi. Çok net ve temiz bir sesi var. Aynı şekilde mikrofonu da inanılmaz iyi. Youtube dan mic testlerine bakabilirsiniz. Baya da hafif kulaklık. mikrofonu çıkıyor ve ses kartına...
Eq ayarlarını da yaptım öncesinde. Yine de yetersiz geldi.
1758184592
Ben mikrofonda patlama gibi bir durum yaşamadım fakat dediğiniz gibi sürücü pek işlevsel değil mikrofon konusunda.
Gx 30 kulaklığı hakkında oek bir incelemeye rast gelmedim. Kendi deneyimlerimden anlatmak isterim. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Artıları ve eksilerini paylaşayım;
Artıları;
+ Sürücüler büyük ve ses şiddeti yeterli.
+ Tasarım olarak güzel
+ Mikrofonu iyi (Günümüzde çoğu kulaklığın mikrofonu...
Yaklaşık 1 hafta önce bu siteden ön siparişli olarak kulaklık satın aldım. Hatta sıcak fırsatlarda konu hala aktif durumda. 2 gündür siteye girilmiyor. Arama motorlarında da çıkmıyor. Topluca dolandırılmış olma ihtimalimiz nedir ?
Anakartımın cpu hata ledi yanıyor. Fakat windows açık durumda. Sabah açılmadı. Q flash ile biosu güncelledim açıldı. Fakat ışık yanmaya devam ediyor. Sebebi ne olabilir ?
280'lik rgb'siz versiyonunu aldım. Cfm değerleri yönünden rgb modelinden biraz daha iyi. 1 haftadır kullanıyorum. İşlemciyi ağır renderlara soktum. Ryzen 7950x gibi bir işlemciyi tüm çekirdekler yükte 80-85 arasında tuttu. cinebench r23 de 38.000i geçti. Alacaklara uyarım ! Radyatoru subaru...
Merhaba arkadaşlar. Fifine h9 marka kulaklığımın ses kartı bozuldu. Ugreen markasının ses kartlarını gördüm 470 tl . Performansı kendi ses kartından daha mı kötü olur ? 1000 tl'ye kadar usb ses kartı tavsiyelerine açığım.